Intia etsii vuokratarjouksia tietyille puolustustarvikkeille

Kuten monet maat, Intia on useiden vuosien ajan laiminlyönyt asevoimiensa nykyaikaistamisen suosien vaalien kannalta kannattavampia toimia tai muuten... Samaan aikaan Pakistan ja erityisesti Kiina ovat kunnioittaneet asevoimien nykyaikaistamisen ja vahvistamisen kehityskulkuja erityisen hyvin hallitussa suunnittelussa, joten New Delhi joutuu nykyään rahoittamaan hyvin paljon puolustusohjelmia, jotka kaikki ovat yhtä strategisia kuin muut. Tähän on lisätty sen hankintaohjelmien usein kaoottinen hallinta, kuten tapahtui esimerkiksi MMRCA-ohjelmassa, jonka olisi pitänyt mahdollistaa Intian ilmavoimilla lähes sata lentokonetta vuonna 2020. Rafale "make in India", joka luonnollisesti olisi muuttanut perusteellisesti voimatasapainoa suhteessa sen kahteen naapurimaahan. Tarkkaile vain ensimmäisen viiden saapumisen synnyttämä yleisön innostus Rafale Intia maassa olla vakuuttunut.

Intian kaoottisimman hallinnan johtaneiden ohjelmien joukossa on listan kärjessä se, joka liittyy Intian ilmavoimien Iliouchine Il-78 -tankkerilentokoneen vaihtamiseen. Lentokone on välttämätön, jotta saavutettaisiin mahdollisimman suuri ulottuvuus. nykyaikaisten taistelulentokoneiden, kuten Rafale, Mirage 2000 tai Su-30MKI. Ja tämä on erityisen totta, koska Kiinalla tai Pakistanilla ei ole tällä alalla merkittävää etua ainakaan toistaiseksi. Kaksi kertaa, vuonna 2010 ja vuonna 2016, Airbus A330 MRTT voitti kansainvälisen kilpailun Yhdysvaltojen ja Venäjän lentokoneita vastaan, ja Intian viranomaiset peruuttivat ohjelman kahdesti virallisesti kustannussyistä.

jpg a330mrtt rafale montaasi 1 Puolustusuutiset | Tankkerilentokone | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut
Airbus A330 MRTT Phoenix on jo kahdesti voittanut kilpailun intialaisten Il-78-autojen korvaamiseksi

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Tankkerilentokone | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit