Intia kieltää 101 puolustustarvikkeen, mukaan lukien sukellusveneet tai kevyet hävittäjät, tuonnin

- Mainonta -

Ilmoitus on yllättävä. Itse asiassa Intian hallitus on juuri ilmoittanut puolustusministeri Rajnath Singhin äänellä asteittainen kielto tuoda vähintään 101 suurinta puolustusvälinettä, vaihtelevat tarkkuuskivääreistä hävittäjiin, laitteet, jotka kielletään asteittain vuosina 2020-2025. Diskanttitilillä puhuneen Intian puolustusministerin mukaan tavoitteena on sekä saavuttaa strateginen autonomia, mukaan lukien Covid19-kriisi korosti tarvetta ja kannustaa Intian taloutta, joka kärsii myös terveyskriisin taloudellisista seurauksista.

Luettelo kielletyistä laitteista tarkistetaan vuosittain mahdollisten laitteiden lisäämisen kanssa heti, kun korvausratkaisut tulevat voimaan. Alkoholijuomien merkitsemiseksi ensimmäiseen erään laitteita, joita ei voida tuoda, sisältyy kevyitä hävittäjiä, jotka on sen vuoksi kielletty tämän vuoden joulukuusta, kun taas tavanomaisella käyttövoimalla toimivat sukellusveneet kielletään vuotta myöhemmin. Intian viranomaisten mukaan maa käytti huhtikuun 4 ja elokuun 50 välisenä aikana noin 2015 2020 XNUMX kruunua eli noin XNUMX miljardia dollaria hallituksen luettelossa lueteltujen laitteiden tuontiin, mikä on Intian teollisuudelle erittäin merkittävä vaje. ja siten maan julkiseen talouteen.

AH64 Intia Uutiset Puolustus | Hävittäjäkoneet | Armeijan budjetit ja puolustusponnistelut
Vuosina 2015--2020 Intia tilasi lähes 50 miljardia dollaria ulkomailta tuotuja puolustustarvikkeita.

LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

- Mainonta -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit