Japani käynnistää julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuuden puolustuksen viennin tukemiseksi ja lisäämiseksi

- Mainonta -

Perustuslain mukaan Japani ei voi viedä aseita, minkä vuoksi Japanin aseteollisuus on rajoittunut pääasiassa kansalliseen tuotantoon. Mutta Aasian geostrategisen tilanteen nopea kehitys ja seuraukset, jotka johtuvat investoinneista Japanin talousarvioon, ovat saaneet maan viranomaiset tarkistamaan tätä tiukkaa dogmaa ja etsimään markkinoita Yhdysvalloista. tuotannot.

Tokio on juuri ilmoittanut rakenteen rakentamisesta muodossa Julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuus yhteistyössä yksityisen aseistussektorin kanssa, edistää ja laajentaa "ei-tappavien" puolustustarvikkeiden vientiä läheisiin maihin kuten Indonesiaan, Intiaan, Malesiaan ja Vietnamiin. Näissä puitteissa vienti ja Vietnamin rannikkovartioston 6 partioveneiden rahoitus on toteutettu. Jos Tokio kieltää itsensä viemästä tappavia laitteita suoraan, näyttää siltä, ​​että mikään ei estä japanilaisia ​​puolustusyhtiöitä osallistumasta asiakkaan paikallisen teollisuuden suunnittelemaan ja valmistamaan tällaisia ​​laitteita.

XASM 3 F2 Japani JASDF laivantorjuntaohjus 1 Puolustusuutiset | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt | Kansainvälinen teknologinen yhteistyö Puolustus
F16: sta johdettua japanilaista F2: ta ei koskaan viety vientiin sen edistyneistä ominaisuuksista huolimatta

LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt | Kansainvälinen teknologinen yhteistyö Puolustus

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

- Mainonta -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit