Hyökkäysharjoitukset, pommikoneiden käyttöönotto: Kiina lisää painostusta Taiwaniin ja Yhdysvaltoihin

- Mainonta -

Hieman yli päivä tai kaksi kuluu nyt ilmoitusten välillä uusia provokaatioita tai uusia pakkokeinoja Yhdysvaltojen ja Kiinan välillä. Heti kun Yhdysvaltain terveysministeri Alex Azar oli lähtenyt Taipeista vierailunsa jälkeen, kun Kiinan viranomaiset aloittivat joukon harjoituksia ja liikkeitä tehostaakseen jälleen painetta Taiwaniin ja amerikkalainen liittolainen. Amerikan taiwanilainen vastaus ei myöskään ollut kauan myöhässä.

Päivä Yhdysvaltain virkamiehen vierailun jälkeen vakuuttaakseen Taiwanin viranomaisille Washingtonin tuen Peking aloitti suuren mittakaavan harjoituksen, joka toi Taiwanin passiin yhteen lukuisia merivoimien, amfibio- ja ilmavaroja ja pakotti La Défense Taiwanilainen lentoyhtiö puuttua asiaan. Harjoitukseen, joka sisälsi erityisesti eläviä tulipaloja, oli myös Kiinan tiedotusvälineissä hyvin tarkka sanamuoto, koska se oli esitettiin "separatistien vastaisena harjoituksena", muistuttaa, että Pekingin kannalta Taiwanin saarella oleva Kiinan tasavalta ei ole muuta kuin separatistiliike, jonka tarkoituksena on integroida Kiinan kansantasavalta uudelleen.

H6J pommikone News Defense | Hävittäjäkoneet | Strategiset pommittajat
H6J-pommikoneessa voi kuljettaa jopa kuutta pitkän kantaman yliääntä antavaa alusten vastaista ohjusta

LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Strategiset pommittajat

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

- Mainonta -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit