Akincin avulla Turkki täydentää pitkäikäisten aseistettujen ilma-alusten valikoimaa

Turkkilaisia ​​drooneja on käytetty viime kuukausina laajaltion todiste heidän toiminnan tehokkuudesta, olipa kyseessä Syyrian, Libyan tai Irakin toimintateatterit. Olipa kyseessä Anka-keskikokoinen drone tai TB2-kevytdrooni, ne yhdistävät merkittävän kestävyyden (24 tuntia), tehokkaan havaitsemis- ja viestintäominaisuudet sekä todistetut ammusten kantokyvyt. Esimerkiksi Libyassa Turkin TB2 ilmoitti tuhottaneen useita Pantsir S1 -ilmanvastaisia ​​järjestelmiä Yhdistyneiden arabiemiirikuntien toimittama kenraali Haftarin joukkoille, samalla kun kirjataan vain rajoitettu määrä uhreja. Lisäksi niiden sanotaan olevan halpoja, kun TB2: ta mainostetaan yksikköhintaan vain 5 miljoonaa dollaria.

TB2: n suunnittelijalla Bayraktarilla ei ilmeisesti ollut aikomusta lepää laakereillaan, tuskin kehittäen palvelukseen tulleita TB2: ta, uutta, paljon painavampaa mallia, kaksimoottorista droneja Akinci suorituskyky lähellä amerikkalaisia ​​MALE-droneja, kuten Reaper. Uusi lentokone, joka teki ensimmäisen lennon joulukuussa 2019, tuleeota toinen tunnin lento Bayraktarin mukaan, mahdollisuus esitellä ilma-aluksen suorituskykyä ja sen toimintapotentiaalia.

Akinci drone-infografiikka Uutiset Puolustus | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt | Taisteludroneja
Tämä infografia esittelee Akinci-dronon pääpiirteet Bayraktarista

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt | Taisteludroneja

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit