DARPA testaa keinotekoista älykkyyttä Starcraft-pelissä

- Mainonta -

sisään edellinen artikkelimeillä on Pentagonissa käynnissä doktrinaarisia muutoksia sopeutuaksemme haasteisiin, joita Yhdysvaltain asevoimille aiheuttavat tulevat voimakkaat konfliktit, erityisesti Venäjää ja Kiinaa vastaan. Amerikan pääesikunnan valitsema pääakseli perustuu uusien viestintä- ja analysointijärjestelmien integroinnin tarjoamaan suureen joustavuuteen, joka on jaettu koko "Tappaketjuun", jonka käännämme täällä nimellä "Ketju" sitoutumista ”. Tämän uuden lähestymistavan tarjoamien ominaisuuksien arvioimiseksi ja upseerien ja varusteiden valmistelemiseksi selviytymiseksi DARPA on käynnistänyt järkevän tekoälyohjelman simuloimaan kaikkia taktisia päätöksiä, jopa kaikkein alituisimpia. uuden oppin mukaan, mutta myös sen heikkoudet kokeneen vastustajan edessä, joka on tottunut käyttämään epätavanomaisia ​​menetelmiä voiton saavuttamiseksi. Kaikki muistutukset Krimin tietystä laskuvarjoprikaatista ilman erillistä merkkiä länsimaisten reaktioiden jäädyttämiseksi ajaksi, joka tarvitaan alueen kaikkien strategisten kohteiden turvaamiseen, olisi luonnollisesti täysin sattumaa.

Tämä ohjelma, tunnistettu koodinimellä Gamebreaker, pyrkii suunnittelemaan mukautuvan tekoälyn, joka kykenee uuden Yhdysvaltojen opin mukaisesti hyödyntämään kaikilla tasoilla sitoumusketjun yksiköiden tunnistamia mahdollisuuksia ja suuntaamaan nopeasti ja tehokkaasti maailmanlaajuisen toiminnan uudelleen sen tehokkuuden optimoimiseksi. Testi- ja oppimisvaiheen jälkeen ohjelma integroidaan Matrix Pelin kehittämään hyperrealistiseen simulaatioon " Komento: Nykyaikainen toiminta", Pystyy simuloimaan kaikki sitoumukset kylmästä sodasta nykypäivään. Lopullinen tavoite on integroida tämä tekoäly sitoutumisketjuun, jotta yksikkö- ja ryhmäkomentajille voidaan antaa teatteritasolla koordinoituja määrällisiä taktisia vaihtoehtoja.

CMANO 2 Julkaisupäivä Uutiset Puolustus | Usean verkkotunnuksen sitoumukset | YHDYSVALLAT
Komento: Modern Operation on suunnitellut Harpuunin laivaston simulaatiosarjan kehittäjät, johon Tom Clancy oli mukana kirjoittaessaan romaaninsa "Punainen myrsky"

LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Usean verkkotunnuksen sitoumukset | YHDYSVALLAT

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

- Mainonta -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit