Yhdysvaltain armeijan satelliittien konstellaatio on toiminnassa vuosina 2025--2027

DARPA: n järjestämän verkkoseminaarin aikana prikaatikenraali Rob Collins, komentava lyhenne PEO C3T, käski komento-, hallinta-, viestintä- ja taktiikkaohjelman toimeenpanevaa toimistoa, osoitti, että kiertävien satelliittien tähdistö Yhdysvaltain armeijan keskitaso ja matala otetaan käyttöön vuosina 2025--2027. Tämä ohjelma tarjoaa, kuten DARPA Blackjack -ohjelma, tarjota Yhdysvaltain armeijalle suuri määrä satelliitteja toteutettavaksi infokeskeinen strategia yhteistyöhön ja monialueisiin sitouttamiseen kehitetään Pentagonissa, ja erityisesti suojella pääsyä tämän opin kannalta välttämättömiin tunnistus- ja viestintäjärjestelmiin.

WGS-puolustusuutiset | Yhteistoiminnallinen sitoutuminen | Usean verkkotunnuksen sitoumukset
Yhdysvaltain armeijan satelliittien tähdistö on toiminnassa vuosina 2025–2027 3

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Yhteistoiminnallinen sitoutuminen | Usean verkkotunnuksen sitoumukset

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit