Intialaiset Su-30MKI -laitteet varustetaan ranskalaisilla MICA-ilmalla-ilma-ohjuksilla

Sivuston mukaan newindianexpress.com, Intian ilmavoimat olisivat suorittaneet testikampanjan suoralla tulella yhdeltä Sukhoi Su-30MKI -raskasta hävittäjältään MICA-ilma-ilma-ohjuksen ilmakohteita vastaan, samanaikaisesti uuden venäläisen R-77-ohjuksen testien kanssa. . Näiden testien jälkeen IAF ilmoitti, että ranskalainen ohjus varustaa pian lentokoneiden lisäksi Rafale ja Mirage 2000 i, sen Su-30MKI, vahvistaakseen hävittäjän sieppaus- ja ilmataistelukykyä, joka nykyään muodostaa Intian ilmavoimien selkärangan. Intian kenraaliesikunnan halu varustaa venäläistä alkuperää oleva lentokone eurooppalaisella ohjuksella ei ole uusi, sillä kysymys esitettiin vuonna 2016, jolloin Intia osti lähes 500 MICA-ohjusta. helmikuuta 2000, IAF ilmoitti Varusta samat Su-30MKI: t brittiläisellä ASRAAM: n lyhyen kantaman ilmasta ilmaan -ohjuksella samasta eurooppalaisesta ohjusaluksesta MBDA.

Mutta se on todennäköisestiBalakot-ilmakiinnitys Kashemirin yläpuolella, mikä sai IAF: n nopeuttamaan ohjelmaa varustamaan Su-30 ranskalaisella ohjuksella. Itse asiassa 26. helmikuuta 2019 kaksikymmentä pakistanilaista hävittäjää vastusti kymmentä intialaista lentokonetta, mikä on viimeisen 20 vuoden tärkein ilmataistelu, mikä johti F16D: n menetykseen Pakistanin puolella ja Mig21-biisonista Intian puolella. Tämän tehtävän aikana kaksi modernisoitua Mirage 2000 -mallia, joista kukin oli varustettu 6 MICA-ohjuksella, joutuivat kohtaamaan 4 Pakistanin JF-17: n saattajan kanssa 4 V: n ja 4: n Mirage III: ta ja onnistuivat pakottamaan vastustajansa ampumaan ilma-maa-ohjuksensa heidän ulkopuolellaan Suurimman kantaman ja kääntyä kiitos ohjuksen sitoutumisominaisuuksien ja Mirage 2 -tutkan RDY 2000 -tutkan ansiosta visuaalisen taistelun ulkopuolella (BVR). Samanaikaisesti Su-30MKI-pari teki saman 4 F16C: tä ja 4 F16D: tä vastaan ​​onnistumatta saamaan riittävän kelvollisia kuvausratkaisuja AA-12 'Adder' (RVV-AE): llä, mutta pakottaen F16C: t ampumaan AIM-120 C5: nsä maksimaalisella sitoutumisetäisyydellä, erittäin pienellä mahdollisuudella osua kohteeseen.

mirage 2000 6 kiille Uutiset Puolustus | Hävittäjäkoneet | Intian ja Pakistanin konflikti
Ilma-ylivoimaisessa kokoonpanossaan Mirage 2000-5 -laitteessa, kuten Intian 2000 i: ssä, on 4 tutkaohjattua MICA: ta ja 2 infrapuna-ohjattua MICA: ta sekä kaksi tai kolme ylimääräistä tölkkiä tarpeen mukaan.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Intian ja Pakistanin konflikti

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit