Iran neuvottelee S400-, Tor M2- ja Pantsir S2 -ilma-ilma-alusten hankinnan Venäjältä

Kääntyykö Donald Trumpin ulkopolitiikka häntä vastaan? Näin voidaan ajatella, kun Yhdistyneiden Kansakuntien turvallisuusneuvoston ylivoimainen enemmistö hylkäsi Yhdysvaltojen ehdotuksen aseiden myynnin kauppasaarton jatkamisesta Iranille, mukaan lukien ranskalaiset ja brittiläiset liittolaiset ymmärtävät sen. Muista, että tämä kielto oli yhteydessä Teheranin sotilaallisen ydinohjelman jatkaminensekä Wienin sopimukset, joista Yhdysvallat vetäytyi yksipuolisesti vuonna 2018 presidentti Trumpin päätöksestä. Itse asiassa Iran pystyy hankkimaan asejärjestelmät tämän vuoden 18. lokakuuta alkaen estäen poikkeuksellisen ja epätodennäköisen Washington käyttää ”snapback” -menettelyä, muoto käänteisestä veto-oikeudesta, joka kieltää päätöksen tekemisen.

TOR M2 Defense News | Hävittäjäkoneet | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt
Teheran on S400: n ja Pantsir S2: n lisäksi kiinnostunut myös lyhyen kantaman ilmatorjuntajärjestelmästä Tor M2, jonka on Moskovan mukaan osoitettu olevan erittäin tehokas Syyriassa The Hmeimim Air Base -tukikohdassa.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa.

Meta-Defense täyttää 5 vuotta!

LOGO meta Defense 114 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt

- 20% Classic- tai Premium-tilauksellasi koodi Metanniv24, jusqu'au vain 21. toukokuuta !

Tarjous voimassa 10.-21. uuden Classic- tai Premium-, vuosi- tai viikkotilauksen verkkotilaukselle Meta-Defense-verkkosivustolla.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit