Yhdysvaltain laivaston korjauskapasiteetti on liian heikko konfliktitilanteessa Kiinan kanssa

Yhdysvaltain laivaston alusten huoltoa ja nykyaikaistamista valvovan toimiston komentajan kontradmirali Eric Ver Hagin havainto on lopullinen. Hänen mukaansa Yhdysvaltain laivastolla ei ole nykyään riittävää teollista kapasiteettia ylläpitää ja nykyaikaistaa laivastoaan rauhan aikana. Jos konflikti puhkeaisi, Yhdysvaltain päällystö ennusti viittaamalla siihen viittaamatta Kiinaan, Yhdysvaltain laivastolla ei yksinkertaisesti ole keinoja korjaa vaurioituneet alukset riittävän nopeasti tukemaan sotilaallisia toimia ajallaan.

Tämä havainto heijastaa aiemmin tänä vuonna julkaistun Yhdysvaltain merijalkaväen sisäisen tutkimuksen tuloksia, joissa keskityttiin riittämättömän teollisen toiminnan puutteeseen Yhdysvaltain laivaston alusten korjaamiseksi osa korkean intensiteetin konfliktia. Toisaalta muut maat, kuten Kiina, mutta myös Venäjä, ovat merkittävästi nykyaikaistaneet ja lisänneet kapasiteettiaan tällä alueella, joten jopa suuremman lähtölaivaston ollessa USA voisi nopeasti löytää itsensä lukumääräksi. digitaalinen, jos konflikti jatkuisi.

Burke-hävittäjät Uutiset Puolustus | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut | Sotilaalliset laivaston rakenteet
Yhdysvaltain laivaston alusten huolto on nyt viivästynyt lukuisilla viivästyksillä, mikä aiheuttaa rakenteellista hankausta, vaikka käyttöpaine kasvaa jatkuvasti.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut | Sotilaalliset laivaston rakenteet

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit