Su-57 ja T-14 Armata ovat saatavilla vientiin, mutta Venäjän armeija on etusijalla

- Mainonta -

Venäjän puolustusteollisuutta koskevassa viestinnässä tehdään usein toistoja ja hienovaraisia ​​päivityksiä, joiden avulla tiedot voidaan kierrättää ja antaa niiden määrä. Näin tapahtui armeija 2020 -näyttelyssä, jonka aikana Venäjän viranomaiset ilmoittivat virallisesti uudesta Su-57-hävittäjästä ja T-14 Armata -taistelutankki molempia tarjottiin nyt vientiin venäläisille puolustusteollisuuden asiakkaille, vaikka näiden kahden materiaalin suhteen on jo aloitettu keskustelut tiettyjen kumppanien kanssa. Toisaalta riippumatta siitä, onko kyseessä uusi panssaroitu ajoneuvo tai viidennen sukupolven varkainlentokone, Moskova on tehnyt selväksi, että etusijalle asetetaan toimitukset Venäjän asevoimille ja että vientitoimituksia voi tapahtua vain. 'yli määritellyn kuormitussuunnitelman.

Tämä lausunto, joka saattaa tuntua tarpeettomalta, ei kuitenkaan ole triviaali. Itse asiassa se mahdollistaa selkeällä tavalla merkitä viranomaisten ja Venäjän armeijoiden luottamuksen uuden laitteiston toimintapotentiaaliin siinä määrin, että molemmat pysyvät "hellittämättöminä" määriteltyjen toimitusaikataulujen noudattaminen. On myös kyse viestin lähettämisestä valmistajille toimitusten priorisoinnissa estämättä kuitenkaan niitä ottamasta vientitilauksia, jotka ovat paljon kannattavampia kuin valtion tilaukset. Lopuksi, tämä rauhoittaa Venäjän armeijaa, joka itse asiassa todennäköisesti odottaa uuden laitteiston käyttöönottoa paitsi hyödyntääkseen niiden laajaa operatiivista potentiaalia, myös määrittelemään ja kokeilemaan taktiikkaa ja oppeja, joita nämä uudet laitteet tarvitsevat. materiaalit sallivat.

T14 armata maneuver 2 Defense News | Hävittäjälentokone | MBT-panssarivaunut
Varustettu selviytymiskapselilla, johon mahtuu miehistö, automaattinen torni ja aktiivinen Afganistanin panssari, T14 on epäilemättä nykypäivän edistynein taistelusäiliö.

LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | MBT-panssarivaunut

75 % tästä artikkelista on vielä lukematta,
Tilaa päästäksesi siihen!

- Mainonta -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 6,90 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit