Yhdysvallat on jälleen hyökkäämässä vastustaakseen ranskalais-kreikkalaisia ​​keskusteluja Rafale ja Belh@rra

- Mainonta -

koska Turkin sekä Kreikan ja Kyproksen välinen kriisi, joka liittyy kaivostutkimusaluksen Orus Reisin tehtävään Ateenan tai Nikosian väittämillä vesillä, rikkoi, Washington on ollut erittäin hiljainen. Vasta kaksi päivää sitten puhui aiheesta Yhdysvaltain ulkoministeri Mike Pompeo. Väliintulo Ateenan kannalta ainakin pettymys, koska se oli tyytyväinen kehottaakseen molempia osapuolia "vähentämään jännitteitä itäisen Välimeren alueella". Yhdysvaltojen viranomaisten reagointiin kesti kuitenkin vain 24 tuntia sen jälkeen, kun tiedot julkaistiin mahdollisesta Ranskan ja Kreikan välisestä sopimuksesta lentolaivueen hankinta edulliseen hintaan Rafale ja kahden maan välisten keskustelujen aloittaminen uudelleen kahdesta FDI Belh @ rra -fregatista.

Tuskin he olivat tienneet Ranskan ja Kreikan keskusteluista, että Yhdysvaltain täysivaltaisilla yksiköillä olisi ollut sivuston defencereview.gr julkaisemat tiedot, sitoutunut painostamaan Kreikan viranomaisia ​​neuvottelujen suistamiseksi käynnissä. Vastatakseen Rafale, Washington heiluttelee jälleen, ja ei ole yllättävää, F35:tä. Yllättävämpää on ehdotus vastustaa keskusteluja FDI Belh@rra -fregateista, jotka perustuvat Littoral Combat Ship eli LCS -ohjelmaan kuuluviin Freedom-luokan aluksiin. Washington olisi todellakin tarjonnut Ateenalle tämän luokan aluksia, jotka Yhdysvaltain laivasto vetää pian pois liikenteestä.

LCS Freedom Class News Defense | Hävittäjäkoneet | Armeijan budjetit ja puolustusponnistelut
Freedom-luokan LCS-koneilla ei ole aseistusta, tutkia ja kaikuluotaimia, joita Helleenien laivasto tarvitsee voidakseen vahvistaa operatiivisia ja varoittavia valmiuksiaan Turkin laivastoa ja ilmavoimia vastaan.

LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

- Mainonta -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit