F35: n ja EA-18G Growlerin myynti Arabiemiirikunnille raivostuttaa Israelin poliitikkoja

Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu oli onnistunut selviytymään poliittisesti korruptiota koskevista syytteistä ja Covid-kriisin laajalti kiistanalaisesta käsittelystä, mutta näyttää siltä, ​​että Yhdysvalloille annettu sopimus myydä F35A-hävittäjiä, sähköinen sodankäynti EA-18G Growler and Reapers -droonit Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa vastineeksi kahden maan välisten suhteiden normalisoitumisesta Donald Trumpin suojeluksessa oli olki, että julkinen mielipide ja erityisesti Israelin poliittinen luokka ei anna hänelle anteeksi.

Vaikka hän kieltää sen, kaikki osoittavat, että "historiallisen rauhansopimuksen" allekirjoittaminen Jerusalemin ja Abu Dabin välillä kaksi viikkoa sitten johti "huomaamattomiin" neuvotteluihin, ja pääministeri Netanyaou oli antanut takeet hänen amerikkalaisen kollegansa, jota Israel ei toisi peliin oikeudellisen konservatorion lauseketta, joka kieltää Yhdysvaltoja myymästä aseita maille, jotka voivat vahingoittaa heprealaisen valtion turvallisuutta. Tähän asti peräkkäiset Israelin pääministerit ovat aina vastustaneet Yhdistyneitä Arabiemiirikuntia, mutta myös Qataria, Omania, Kuwaitia ja Saudi-Arabiaa, jotta he eivät hankkisi tehokkaampia puolustustarvikkeita kuin Israelin armeijat huolimatta suhteistaan ​​Washingtoniin.

MQ 9 Reaper taksit Uutiset Puolustus | Hävittäjäkoneet | Awacs ja elektroninen sodankäynti
Ruohonleikkureiden hankinta sisältyy myös Yhdysvaltojen, Israelin ja Arabiemiirikuntien väliseen sopimukseen.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Awacs ja elektroninen sodankäynti

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit