Taiwanin sotilaallisesta interventiosta tulee yleistä kiinalaisessa viestinnässä

Muutamassa kuukaudessa Kiinan kansainvälinen lehdistö, jota suurimmaksi osaksi maan keskushallinto kontrolloi, on muuttanut perusteellisesti keskusteluaan jännitteistä Taiwanin saaren ympärillä, mutta myös Kiinan merellä Yhdysvaltain laivastoa vastaan, ja kohti Intian laivastoa. Vaikka vuoden alussa sävy oli pikemminkin tuomita amerikkalaiset "provokaatiot" alueella, mikä voisi aiheuttaa liioiteltuja jännitteitä, se raportoi nyt tarkalla ja melkein banaalisella tavalla sotilaallisesta interventiosta. itsenäistä saarta vastaan ​​Pekingin ja Washingtonin tai New Delhin välisen konfliktin todennäköisenä puhkeamisena.

Keskustelimme aiheesta jo muutama viikko sitten, kun ensimmäinen sai paljon julkisuutta Rafale Intiassa, milloin Kiinan lehdistö teki nopeasti vertailun ranskalaisen koneen ja sen J-20: n välillä, myös perusteilla erittäin kyseenalainen. Sitten kävi ilmi, että Peking valmisteli yleistä mielipidettä kahden aasialaisen jättiläisen vastakkainasetteluun Ladakhissa ja käytti kaikki valtion propagandan "kielet" mitkä ovat hänen. Nykyään kuvio on täsmälleen sama mahdollinen sotilaallinen interventio Taiwanin saaren sotilaallisen valvonnan palauttamiseksi, ja kohdata Yhdysvaltain laivaston väliintulo tulla liittolaisensa avuksi.

toinen Type 075 -laukaisu Defense News | Amfibiohyökkäys | Puolustuslaitoksen viestintä
Kiinalaiset tyypin 075 rynnäkköhelikopterialustat lisäävät dramaattisesti PLA-joukkojen heijastusominaisuuksia

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Amfibiohyökkäys | Puolustuslaitoksen viestintä

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit