Yhdysvaltain armeijan Futur Vertical Lift -ohjelma herättää suurta kiinnostusta vientiin

Futur Vertical Lift -ohjelma, joka on yksi Yhdysvaltain armeijan BIG 6-superohjelman pääpilareista, jonka tarkoituksena on palauttaa Yhdysvaltain armeijan tekninen ja operatiivinen etu taistelukentillä tulevina vuosikymmeninä, on epäonnistunut. jälleen ylittää teollisen kurssin. Silti Pentagonin mukaan Kahdeksan Yhdysvaltojen kumppanimaata on jo lähettänyt Washingtonille kiinnostuksen kohteena olevan kirjeen koskien näitä pyöriviä siipikoneita, joiden on määrä tulla liikennöintiin vuosikymmenen jälkipuoliskolla. Jos Yhdysvallat on tottunut tiettyyn kansainväliseen kiinnostukseen puolustustarvikeprogrammeistaan, reaktiivisuus on kuitenkin poikkeuksellista 100% amerikkalaiselle ohjelmalle, mikä osoittaa päätoimipisteiden kiinnostuksen taustalla olevaan teknologiseen lupaukseen. että se on taustalla.

Vuonna 2009 käynnistetyn FVL-ohjelman tarkoituksena on korvata kaikki käytössä olevat helikopterit Yhdysvaltain armeijalla, nimittäin UH-60 Black-Hawk -ohjaushelikopteri, AH-64 Apache -hyökkäyshelikopteri, CH-47 Chinook -nostohelikopteri ja OH-58 Kiowa -tutkimushelikopteri (poistui käytöstä vuonna 2014). Jos Yhdysvaltain armeija koostuu virallisesti viidestä haarasta, yhtä monta kuin korvaavan lentokoneen perhe (mukaan lukien erittäin raskas lentokone C5-herkulien korvaamiseksi), Yhdysvaltain armeija on toistaiseksi käynnistänyt vain kaksi ohjelmaa, nimittäin Future Long-Range Assault Aircraft, tai FLRAA, joka on tarkoitettu korvaamaan Black-Hawks, ja Future Attack and Reconnaissance Aircraft, tai FARA, on tarkoitettu korvaamaan OH-130 Kiowa.

oh 58d 850x 2 Puolustusuutiset | Sotilashelikopterien rakentaminen | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt
OH-58 Kiowat poistettiin käytöstä vuonna 2014 korvaamatta niitä. FARA-ohjelman pitäisi tuoda seuraaja laitteelle vuodesta 2026.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Sotilashelikopterien rakentaminen | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit