FC-35: stä johdetun kiinalaisen J-31-merihävittäjän hypoteesi tulee selvemmäksi

Vain vuosi sitten Kiinan viranomaiset vihjasivat, että heidän tulevat katapultteilla varustetut lentotukialukset toteuttaisivat merivoimien versio J-20-hävittäjästä joka varustaa maan ilmavoimat. Kuitenkin, useat kiinalaiset ilmailualan asiantuntijat epäilivät tätä lausuntoa, ja väitti, että se olisi Shenyang FC-31 -varashävittäjän johdannainen versio, joka aseistaisi nämä alukset. Kuukauden aikana useita tarpeettomia tietoja ovat tulleet antamaan aihetta näihin epäilyihin, jopa antaneet sille nimen, J-35.

Aiheesta on saatavilla hyvin vähän tietoa, ja hyvästä syystä, sillä Kiina ei ainakaan toistaiseksi ole erityisen kiinnostunut tekemään siitä median aihetta. Voimme vain ekstrapoloida tietoja kahdesta FC-31-prototyypistä, joista toinen osallistui Dubain lentonäytökseen vuonna 2015. Siten, toisin kuin J-20, J-35 olisi keskikokoinen hävittäjä, jonka lentoonlähtö on maksimi. massa 25-28 tonnia, kun J-20, maa-asemalta ajetussa versiossaan, ylittää 36 tonnia. J-35 kehittyisi siksi samaan kategoriaan kuin Rafale Ranskalainen tai amerikkalainen F35C, mikä mahdollistaa useamman lentokoneen ohjaamisen hallin ja lentotukialuksen ohjaamon rajallisesta tilasta. Kuten ranskalainen kone, se perustuu kaksimoottoriseen arkkitehtuuriin, joka on kestävämpi merenkulun ylilennoissa, mutta kuten amerikkalainen kone, se on suunniteltu optimoitua varkautta varten, vaikka se ei todennäköisesti saavuta Lighting II:n vastaavaa.

FC31 News Defense | Hävittäjäkoneet | Sotilaslentokoneiden rakentaminen
FC-31 / J-35: n kaksimoottorinen kokoonpano on kiistaton voimavara merivoimien ilmassa tapahtuvassa toiminnassa, koska moottoriongelman sattuessa helpotusalueet voivat olla suhteellisen harvinaisia ​​keskellä merta.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Sotilaslentokoneiden rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit