Thales ja Raytheon pyysivät varustamaan taiwanilaiset fregatit AESA-tutkalla

Vaikka Kiinan tasavallan laivasto, joka sijaitsee Taiwanin saarella, on yksi Tyynenmeren teatterista, jolla on neljä tuhoajaa ja 4 fregattia, kaikki sen alukset ovat 22-25 vuoden ikäisiä, koska Pekingin 50-luvun puolivälistä lähtien asettama tosiasiallinen kauppasaarto aseiden myynnille itsenäiselle saarelle vuodesta 90 lähtien, mutta Kiinan kansantasavallan viranomaiset väittivät sitä edelleen kiihkeästi kansalliseksi alueeksi. Kukaan Taiwanin armeijan, kuten Ranskan tai Yhdysvaltojen, perinteisistä toimittajista ei suostunut myymään uusia taistelulaivoja Taipeille peläten jäävänsä pois kannattavista talouskumppanuussopimuksista Pekingin kanssa, mutta he eivät "ei myöskään suostunut nykyaikaistamaan olemassa olevia aluksia, ainakin muutama kuukausi sitten.

Itse asiassa Taiwanin laivaston oli kehityttävä oman teollisen ja teknisen perustansa kehitystasolla, varmasti tehokkaalla, mutta hyvin eristetyllä kansainvälisellä näyttämöllä, aiheuttaen vähitellen varoittavan roolinsa Pekingin laivaston pitämisessä loitolla. kunnioitettava. Samaan aikaan jälkimmäinen osoitti poikkeuksellista teollista ja teknologista dynamiikkaa, jota ei ole havaittu planeetalla sen jälkeen kun amerikkalaisia ​​telakoita oli toisen maailmansodan aikana, saavuttaen tuotantokapasiteetin, joka ylitti huomattavasti Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten tyynellä alueella.

Chi Yang Knox fregatti Taiwan News Defense | Sotilaalliset laivaston rakenteet | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt
Taiwanin laivaston Chin Yang -luokan fregatit hankittiin vuosina 1991-1993 Yhdysvaltain laivastolta, jossa ne kuuluivat Knox-luokkaan.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Sotilaallinen laivaston rakentaminen | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit