Nämä lausumaton lauseke liittyy Israelin ja Abu Dabin väliseen sopimukseen

Israelin ja Yhdistyneiden arabiemiirikuntien välillä 13. elokuuta allekirjoitettu diplomaattisopimus, joka Meta-Defensein lukijat voisivat kuitenkin ennakoida, on epäilemättä muuttanut Lähi-idän teatterin kortteja luoden sotilaallisesti voimakkaan akselin vastustamaan kaikkia Teheranin alueellisia pyrkimyksiä tai Qatarin ja sen turkkilaisen liittolaisen vaarallisia liikkeitä. Axis Bahrain liittyi muutama päivä sittenallekirjoittamalla vuorostaan ​​sopimuksen Jerusalemin kanssa. Itse sopimuksen lisäksi, sen osuudella diplomaattisia toimia ja kauppasuhteita, on kuitenkin ilmeisesti myös kirjoittamattomia ja vielä voimassa olevia lausekkeita, jotka sitovat molempia maita ja niiden "amerikkalaista hyväntekijää".

Ensimmäinen näistä lausekkeista on tietysti Abu Dabin mahdollisuus hankkia F35A-koneita Washingtonista, monien vuosien ajan muotoiltu pyyntö, joka oli kuitenkin aina hylätty. Lain mukaan Washingtonilla on velvollisuus varmistaa asekaupalla, että Israelilla on pysyvä sotilaallinen ja tekninen etu näihin alueen arabinaapureihin nähden. F35 on osa tätä laitteistoa, joka antaa tämän edun, eikä Israelin johtajat ole koskaan epäröineet muistuttaa Washingtonia sen tehtävistä tällä alueella. Mutta tietysti, ja vaikka hän kieltää sen julkisesti, Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu tosiasiallisesti antoi luvan myyntiin diplomaattisen sopimuksen sivussa. Presidentti Trump pyrkii myös panemaan sen täytäntöön mahdollisimman pian peläten, että hänen seuraajansa peruu sen tai tarvittaessa vain estää sen. Joo Washingtonissa ja Jerusalemissa on luonnollisesti odotettavissa vastustusta tässä asiassa, kaikki johtaa nyt uskomaan, että se todella loppuu, ja tämä ennätysajassa.

Qalansiya Socotra Uutiset Puolustus | Hävittäjäkoneet | Bahrain
Paratiisimaisemiensa lisäksi Jemenin saari Socotra tarjoaa strategisen aseman tiedustelutietojen keräämiseksi Arabiemiirikunnille ja Israelille

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Bahrain

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit