V. Putin haluaa muuttaa Venäjän puolustusteollisuuden uuden sukupolven johtajilla

Venäjän puolustusteollisuudella on erityinen asema kansantaloudessa ja teollisuusmaisemassa. Sen lisäksi, että se on maan suurin teollisuuden työnantaja, jolla on lähes miljoona suoraa ja innoitettua yhteistyökumppania, se on myös yksi tärkeimmistä valuutanvaihtajista kansainvälisillä markkinoilla, tietenkin kaasun ja öljyn jälkeen. Lisäksi se on vankka ja pysyvä äänivaraus presidentti Putinin presidenttipuolueelle "Yhtenäinen Venäjä". Tästä syystä hän nauttii erityiskohtelusta Kremliltä ja presidentiltä itseltään.

Tapaamisessa sotateollisuuden komitean kanssa Venäjän presidentti esitti siten laaja-alaisen suunnitelman, jonka tarkoituksena on kehittää tätä teollisuutta tulevina vuosina. Suunnitelma, joka perustuu Venäjällä suhteellisen poikkeukselliseen tarkoitukseen, ei tuotantotavoitteisiin tai tulevia asejärjestelmiä koskeviin ällistyttäviin ilmoituksiin, vaan ryhmä erityisesti valittuja nuoria johtajia tukea tätä strategista teollisuutta ja kehittää sitä tulevaisuuden teollisten, teknologisten ja taloudellisten vaatimusten mukaisesti.

Putinin sotateollisuus Uutiset Puolustus | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut | Teollisuuden konsolidointi Puolustus
Venäjän presidentti, mutta myös hänen ministerinsä, vierailevat hyvin säännöllisesti Venäjän tärkeimmissä sotilaallisissa teollisuuskohteissa.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut | Teollisuuden konsolidointi Puolustus

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit