Turkki on itäisen Välimeren polymorfisten kriisien solmun ytimessä

Kielen väärinkäytöllä viitataan yleensä Kreikan, Kyproksen ja Turkin välisiin voimakkaisiin jännitteisiin itäisen Välimeren kriisin yhteydessä. Tämä teatteri keskittyy todellisuudessa suureen määrään toimijoita, joilla kaikilla on erilaiset tavoitteet ja jotka kaikki ovat kuitenkin jännittyneitä käyttäytymisen seurauksena, jota Turkin presidentti ei voi valvoa alueella. Ranska, Venäjä, Egypti, Israel, Euroopan unioni ovat kaikki nykyään kriisissä, jolla voi olla huomattavia seurauksia. Presidentti Erdogan on viime vuosina todella käynnistänyt joukon armeijan ja joukkojen uudelleensijoittamisoperaatioita, jotka ovat saaneet kaikki hänen naapurinsä ja heidän liittolaisensa valmistautumaan aktiivisesti aseellisen konfliktin mahdollisuuteen. Ankaran kanssa.

Tätä teatteria ei voida tiivistää kahden antagonistisen leirin yksinkertaiseen vastakkainasetteluun, vaikka tapa, jolla jotkut Euroopan poliittiset johtajat haluavat ymmärtää sen, liian yksinkertaisesti. Koska Turkin armeijat eivät ole mukana yhdessä, vaan neljällä rintamalla samanaikaisesti, jokaisella on omat toimijansa ja oma kontekstinsa. Jotta ymmärtäisimme nykypäivän itäisen Välimeren alueen monimutkaisuuden ja vaaran, on välttämätöntä tarkastella näitä 4 näkökohtaa erikseen.

Mirage2000 laivue Kreikka Saksa | Sotilaalliset liitot | Puolustusanalyysi
Kreikan ilmavoimat ovat olleet hälyttävissä siitä lähtien, kun turkkilainen kaivostutkimusalus Orus Reis saapui maan yksinomaiseen talousvyöhykkeeseen fregatti- ja korvetilaivaston mukana.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa.

Meta-Defense täyttää 5 vuotta!

LOGO meta Defense 114 Saksa | Sotilaalliset liitot | Puolustusanalyysi

- 20% Classic- tai Premium-tilauksellasi koodi Metanniv24, jusqu'au vain 21. toukokuuta !

Tarjous voimassa 10.-21. uuden Classic- tai Premium-, vuosi- tai viikkotilauksen verkkotilaukselle Meta-Defense-verkkosivustolla.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit