Les Rafale Intiaanit lentävät Kiinan raja-alueen yli

- Mainonta -

Huolimatta Pekingin ja New Delhin 14. syyskuuta allekirjoittamista sopimuksista laskemiseksi jännitys Ladakhin Himalajan alueella, mikään ei ole tähän mennessä osoittanut, että läsnä olevat voimat olisivat millään tavalla keventäneet laitteitaan tai toiminta-asentojaan. Päinvastoin ! Vastatakseen Kiinan viimeisimpiin julkisiin lausuntoihin Intian ilmavoimat ovat päättäneet toteuttaa uusimman hankintansa, taistelulentokoneen. Rafale joka saapui maahan alle 2 kuukautta sitten, on jo aloittanut lennot tämän räjähtävän teatterin yli.

Olosuhteilla, jotka liittyivät Ladakhin Himalajan vyöhykkeen jännitteiden vähentämistä koskevien sopimusten allekirjoittamiseen, ei siis ole ollut merkittäviä vaikutuksia muutaman päivän jälkeen. Jos rajaviivan molemmille puolille sijoitetut joukot ovat todellakin toteuttaneet vähemmän aggressiivisia uudelleensijoituksia alueellisella tasolla, sotilaallinen vahvistaminen jatkuu sekä Intialle että Kiinalle. Ja kuten toistaiseksi, julkisilla lausunnoilla, asennoilla ja virallisella viestinnällä on edelleen ensisijainen asema maailman katolla pelattavassa hiljaisessa vastakkainasettelussa.

Ladakh type15 Defense Uutiset | Hävittäjäkoneet | Voimien käyttöönotto – jälleenvakuutus
Kansan vapautusarmeija on käyttänyt merkittäviä panssaroituja varoja Intian rajalinjan varrella, mukaan lukien uudet tyypin 15 kevyet tankit, jotka on suunniteltu toimimaan vuoristoisissa olosuhteissa.

LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Joukkojen sijoittaminen – Jälleenvakuutus

75 % tästä artikkelista on vielä lukematta,
Tilaa päästäksesi siihen!

- Mainonta -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 6,90 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit