Italia haluaa osallistua Yhdysvaltain armeijan FVL-ohjelmaan eurooppalaisen avun avulla

Italian viranomaiset ovat ilmoittaneet sisällyttäneensä puolustusteollisuutta tukeviin toimenpiteisiin suunnitelmansa käyttää joitain 209 miljardia euroa, jonka Euroopan unioni on myöntänyt osana elvytyssuunnitelmaa post Covid. Jos Rooman tavoitteena on tietysti tukea innovaatioita ja kehittää uutta tekniikkaa, ilmoitettu tavoite ylittää selvästi periaatteelliset julistukset ja yksilöi hyvin erityiset akselit, kuten osallistuminen Ison-Britannian Tempest Next Generation Fighter -ohjelmaan, uuden merivoimamoottoreiden kehittäminen ja ehkä yllättävän osallistuminen Yhdysvaltain armeijan Futur Vertical Lift -ohjelmaan.

Muistakaamme, että Yhdysvaltain armeijan Future Vertical Lift -ohjelman tavoitteena on korvata amerikkalaisten asevoimissa tällä hetkellä käytössä olevat helikopterit uuden sukupolven lentokoneilla, joiden suorituskyky on laaja. Tähän mennessä on käynnistetty kaksi pääohjelmaa. Tuleva pitkän kantaman hyökkäyslentokoneohjelma tai FLRAA, korvaamaan H-60 ​​Black Hawk vuosikymmenen loppuun mennessä. Kaksi rakentajaa, Soittokello V-280 Valorilla kääntyvillä roottoreilla ja Sikorsky, joiden SB> 1 Defiant vastapyörivällä roottorilla ja propulsiopotkurilla vastustetaan kilpailussa. Toinen ohjelma on Future Attack and Reconn Aircraft tai FARA, tarkoitettu korvaamaan OH-58 Kiowa, joka jäi eläkkeelle vuonna 2014.

V280 1 Puolustusuutiset | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut | Sotilashelikopterien rakentaminen
Bell V280 Valor on yksi Yhdysvaltain armeijan FLRAA-ohjelman kahdesta finalistista korvaamaan Black Hawk -helikopterit

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut | Sotilashelikopterien rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit