Vuoristo-Karabahin yhteenotot osoittavat tarvetta lähietäisyydellä oleviin ilmatorjuntajärjestelmiin

Sunnuntain 27. syyskuuta alkaneiden yhteenottojen jälkeen kaksi päähenkilöä azerilaista ja armenialaista Vuoristo-Karabahin konfliktissa kilpailla median läsnäolossa, jokainen pyrkii omiin upeisiin sotilaallisiin tuloksiinsa, joita tuetaan videoilla, jotka osoittavat toteutettujen tuhoamisjärjestelmien tehokkuuden. Mutta jos näistä yhteentörmäyksistä pitäisi jo ottaa oppitunti, jota voidaan kuvata keskitasoksi tai korkeaksi, molempien osapuolten raskaat resurssit huomioon ottaen, se on droneihin tai kulkuneuvot, korostaen ehdotonta tarvetta lyhyen kantaman ilma-alusten järjestelmille, jotka kykenevät neutraloimaan nämä uhat, ja tämä koko joukkojen käyttöönottoalueella.

Ensinnäkin Azerien joukot osoittavat tällä alalla huomattavaa tehokkuutta, koska he ovat julkaisseet suuren määrän videoita tankkien, panssaroitujen ajoneuvojen, ilmatorjuntajärjestelmien ja muiden bunkkereiden tuhoamisesta. On totta, että näillä järjestelmillä on "etu" tarjota tämän tyyppiselle kuvalle suotuisa videopalaute. Heillä on itse asiassa varastossa useita drone-järjestelmiä, jotka kykenevät ohjaamaan tykistön tulta tai kuljettamaan kevyitä ammuksia, ja tukee Turkin asevoimia ja niiden TB2-dronejamutta myös vaeltavat ammukset, erityisesti Israelin IAI: n Harop, josta näyttää olevan suuri joukko uhreja Armenian joukkojen joukossa.

Yksi monista Azerin puolustusministeriön julkaisemista videoista, joissa näkyy turkkilaisen TB2: n armeijan iskuja armeijan joukkoja vastaan

Näistä yhteentörmäyksistä lähetetyistä monista raporteista ja videoista voidaan tehdä useita oppitunteja. Ensinnäkin näyttää siltä, ​​että droneilla ja vaeltavilla ammuksilla on tietty rankaisematta kehittyä sitoutumislinjan yläpuolella ja jopa vastustajan laitteen syvyydessä. Armenian joukoilla on kuitenkin monia moderneja ilmatorjuntajärjestelmiä, kuten Moskovasta hankittu Tor M2, mutta Vuoristo-Karabahin maakunnassa on otettu käyttöön vain paljon vanhempia järjestelmiä, kuten SA-8 OSA. Nämä järjestelmät kamppailevat ilmeisesti droonien ja Haropsin kanssa, kun otetaan huomioon monet videot, jotka osoittavat, että Azerian drone-iskut tuhoavat armenialaiset OSA-järjestelmät.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Armenia | Azerbaidžan

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit