Etelä-Korea tekee kaikkensa myydäkseen K2 Black -säiliönsä Panther Puolaan

Jos hankitaan K2 Black tankit Panther Puolan eteläkorealaiset olivat vielä muutama viikko sitten vain työhypoteesi, ja siitä on sittemmin tullut uskottavampi, kun otetaan huomioon erimielisyydet Puolan osallistumisesta ranskalais-saksalaisen MGCS: n uuden sukupolven tankkiohjelmaan. Hyvin yksityiskohtainen ja houkuttelevin ehdotus, Soulin tekemä Varsova tämä viikko antaa sille todennäköisimmän aseman. Etelä-Korean viranomaiset ovat todellakin ymmärtäneet täydellisesti puolalaisten kollegoidensa sotilaalliset, teolliset, poliittiset ja budjettitarpeet ehdottamalla päätöksen tekemiseen räätälöityä tarjousta.

Siten K2PL, kuten Etelä-Korean säiliön puolankielisen version nimitys, tulee olemaan suurelta osin "polonisoitu" vastaamaan Puolan armeijoiden ja Keski-Euroopan teatterin erityistarpeita käytettäväksi Naton sekä integroida Puolassa valmistettuja komponentteja, kuten komento- ja valvontajärjestelmä. Selviytyäkseen venäläisillä raskailla tankeilla K2PL: n massa voi pudota 55 tonnista 60 tonniin, jolloin se voi saada lisää panssarielementtejä tai jopa kovasti tappavan järjestelmän rakettien ja panssarintorjuntaohjusten sieppaamiseksi. Panssaroidun ajoneuvon liikkuvuuden maastossa säilyttämiseksi K2PL saa todennäköisesti seitsemännen pyöräsarjan, jotta se levittäisi paremmin massansa. Toisaalta mikään ei osoita, että 7 hevosvoiman Doosan DV27K -dieselmoottori vaihdettaisiin tai muutettaisiin, mikä itse asiassa johtaa panssaroidun ajoneuvon teho / painosuhteen alenemiseen ja heikentää siten jonkin verran sen maastoajoneuvojen liikkuvuutta.

K2PL malli News Defense | MBT-panssarivaunut | Panssaroitujen ajoneuvojen rakentaminen
K2PL-malli esiteltiin MSPO: n puolustusteollisuuden näyttelyssä Kielcessä

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | MBT-panssarivaunut | Panssaroitujen ajoneuvojen rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit