Venäjä kehittää "droonien vastaista" pinta-ilma-ohjusta

Israelin ja turkkilaisten ilma-alusten sekä israelilaisten valmistamien Harop-kulkueiden ammusten kiistaton menestys, Azerbaidžan pani täytäntöön Vuoristo-Karabahin ja Armenian välisessä konfliktissa, korostavat näiden halpojen ja erittäin tehokkaiden järjestelmien nykyistä kiinnostusta, mutta myös tarvetta riittäviin keinoihin suojautua niitä vastaan. Tällä alueella Venäjällä näyttää olevan etumatka länteen, johtuen Khmeimimin lentotukikohtaan käynnistetyistä lukuisista drone-iskuista, joissa on Syyriaan sijoitettuja Venäjän ilmavoimia, jotka rasittivat Venäjää. heidän lähietäisyydeltään ilmatorjuntajärjestelmäänsä.

Vaikka ensimmäisillä droneja ja raketteja käyttävillä hyökkäyksillä oli jonkin verran menestystä, ne vahingoittivat enemmän tai vähemmän vakavasti useita tukikohdassa olevia lentokoneita, Venäjän joukot ovat sittemmin vahvistaneet paikallisia ilmansuojatoimiaan suojautuakseen tällaisilta iskuilta. Tällä alalla näyttää olevan parhaita tuloksia TOR M2 lyhyen kantaman ilmatorjuntajärjestelmä, ylittää tehokkuudeltaan huomattavasti Pantsir S2 -järjestelmän suunniteltu erityisesti tätä tehtävää varten. On huomattava, että venäläiseen Pantsiriin on sittemmin tehty uusia muutoksia ja parannuksia, ja operaattoreiden koulutusta ja menettelyjä on muutettu näiden järjestelmien tehokkuuden lisäämiseksi droneja ja kulkuneita ammuksia vastaan.

TOR M2 Defense News | Ilmapuolustus | Taisteludroneja
Venäläiset TOR M2 ja Pantsir pystyvät pian tuli liikkeessä, oppitunti, joka on saatu Syyriassa ja Libyassa käytyjen sitoumusten aikana.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Ilmatorjunta | Taisteludroneja

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit