Pystyykö Lontoo pitämään ohjaajan Tempest-varkainhävittäjässään?

Viimeisimmässä heinäkuusta 2020 peräisin olevassa tutkimustyössäänarvostetun Royal United Services Instituten (RUSI) ilmavoimien tutkija Justin Bronk antoi useita suosituksia, joiden avulla Britannian puolustusta rasittavien budjettirajoitusten vuoksi pystytään ylläpitämään uskottavaa lentosuunnitelmaa brittiläisen taistelun ja tukee siten maan teollista ja strategista kapasiteettia. Sen suositusten joukossa on erityisesti ajatus, jonka mukaan olisi parempi välttää ihmisten läsnäolo tulevan kuudennen sukupolven Tempest-hävittäjän aluksella ja "dronisoida" jälkimmäinen: taloudellisia ja myös toiminnallisia voittoja ei olisi. kuin kymmenkertainen.

Lontoon ilmailustrategian tavoitteet ovat kunnianhimoiset. La Ilmataistelustrategia (ACS) 2018 – viiteasiakirja, joka määrittelee Ison-Britannian sotilaallisen ilmastrategian vuoteen 2040 mennessä – perustuu neljään pilariin: (1) lentokoneen teknologinen päivitys ja modernisointi. Typhoon ; 2) kuninkaallisen laivaston ja kuninkaallisten ilmavoimien F-35-joukkojen rakentamisen ja kypsymisen jatkaminen; (3) tulevan Tempest-taisteluhävittäjän kehittäminen; (4) ja kotimaisen taisteluilmailualan kilpailukyvyn ylläpitäminen.

Euro Fighter Typhoon FGR.4 ZK356 35433609066 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut
Nykyaikaistaminen Typhoon on kriittinen kysymys Britannian teollisuudelle: Centurion-projektia seuraavaan Janus-projektiin kuuluu tietoyhteyksien, antureiden, aseiden ja avioniikka modernisointi. Niin monia teknisiä rakennuspalikoita, jotka ovat välttämättömiä Tempest-ohjelman asianmukaiselle kehittämiselle, mutta myös ja ennen kaikkea Yhdistyneen kuningaskunnan säilyttämiselle erittäin ainutlaatuisessa taistelulentokoneiden valmistajien kerhossa.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit