Viisi kuudesta amerikkalaisesta esikuntapäälliköstä, jotka ovat karanteenissa Covid-5: n takia

- Mainonta -

Suurin osa Yhdysvaltain asevoimien esikuntien päälliköistä on nyt karanteenissa, kun Yhdysvaltain rannikkovartioston esikuntapäällikkö amiraali Charles Ray diagnosoitiin Covid19-koronavirukselle varhaisessa vaiheessa. viikko. Jälkimmäinen oli todellakin tuntenut lieviä oireita viikonloppuna, mikä perusteli testin. Kaikki amiraali Rayn kanssa viime päivinä työskennelleet päävirkailijat, toisin sanoen viisi kuudesta esikuntapäälliköstä, joista ainoa poikkeus on Yhdysvaltain merijalkaväen joukon paimenpäällikkö, karanteenissa viime yön jälkeen, luo täysin uuden tilanteen Pentagonissa.

Pentagonin edustajan mukaan asianomaiset esikuntapäälliköt pystyvät vastaamaan operatiivisiin tarpeisiin, ja heidät on luonnollisesti testattu mahdollisten saastumistapausten havaitsemiseksi. Muut testit ovat meneillään, erityisesti sen selvittämiseksi, ovatko kontaminaatioklusterit syntyneet tämän ensimmäisen tapauksen jälkeen. Joka tapauksessa Yhdysvaltain armeijan mukaan tällä valitettavalla jaksolla ei ainakaan tällä hetkellä ole vaikutusta operaatioiden toteuttamiseen ympäri maailmaa.

USS Roosevelt Guam Defense News | Yhdysvallat | Ilmavoimat
USS Theodore Roosevelt Guamin satamassa, kun epidemia leviää kyytiin

LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Yhdysvallat | Ilmavoimat

75 % tästä artikkelista on vielä lukematta,
Tilaa päästäksesi siihen!

- Mainonta -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 6,90 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit