Nämä viisi ominaisuutta, jotka tekevät FDI Belh @ rra -freegistä välttämättömän Kreikassa

Jos kansio ympärillä tilaus 18 koneelle Rafale Kreikan toimesta Vain muutamassa viikossa neuvoteltu ranskalaisten fregattien mahdollinen luovutus Kreikan laivastolle on jatkunut jo yli vuosikymmenen ajan. vuoden alussa saavutettua edistystä noin kahden FDI Belh @ rra -fregatin hankkimisen Naval Groupilta, samanlaisessa standardissa kuin Ranskan laivaston tilaamat, pyyhkäisi kesän aikana neuvottelut näyttävät riskialttiilta Ranskan puolelta, joka on saanut Kreikan harkitsemaan muita vaihtoehtoja, kuten uusien, halvempien fregettien tilaamista Alankomaista tai Saksasta.

Bandeau03 Sotilasliitot | Puolustusanalyysi | Kypros
Nämä 5 ominaisuutta tekevät FDI Belh@rra -fregateista välttämättömiä Kreikassa 4

Ilman yksityiskohtia budjettineuvotteluissa, joita Elysee-palatsin on todennäköisesti ohjattava positiivisen kehityksen takaamiseksi, on mielenkiintoista tarkastella tämän uuden fregatin erityisiä operatiivisia valmiuksia Helleenien laivaston erityistarpeiden kannalta, jotta näet kuinka välttämätöntä suorien ulkomaisten suorien sijoitusten Belh @ rra olisi hillitä Turkin laivaston ja ilmavoimien suunniteltua vallankumousta ja varmistettava riittävän varoittava asento, jotta estetään huolimaton sotilaallinen seikkailu Egeanmerellä kuten Kyproksessa. Tätä varten tutkimme Belh @ rran 5 keskeistä toimintakapasiteettia.

Ilmapuolustus ja pääsyn epääminen

Puolustus- ja interventiofregaatti eli FDI on 122 metriä pitkä ja 17,7 metrin päässä Maitre-Bausta taistelulaiva, jolla on vertaansa vailla oleva ilmatorjunta ja jolla evätään pääsy vain 4500 tonnin alus. Tämä kyky johtuu Ranskan ja Italian yhdessä Eurosam-konsortiossa suunnitellusta Aster 30 -tyyppisestä ilmatorjuntaohjuksesta sekä Thale SeaFire 500 -tutkas. Aster 30 voi saavuttaa tavoitteet yli 120 km: n päässä, nopeudella Mach 4,5, yli 13.000 100 m: n korkeudessa. Sen työntövoima- ja voimajohtamisjärjestelmä tekee siitä sekä erittäin reagoivan että ohjattavan, samalla kun se ylläpitää suurta nopeuttaan ja ohjattavuutensa koko lennon ajan, mikä antaa ohjukselle 2 km: n (etäisyys jonka alapuolella ohjusta ei voida enää välttää liikkeellä), paljon korkeampi kuin amerikkalaisten SM2-ohjusten. Siksi Yhdysvaltain laivasto ampuu useimmiten 2 SM30-ohjusta samanaikaisesti, missä yksi Aster XNUMX riittää.

SeaFire 500 Thales Military Alliances | Puolustusanalyysi | Kypros
Thales SeaFire 500 -tutka on nykyään yksi markkinoiden tehokkaimmista meritutkaista, joka on monin tavoin verrattavissa amerikkalaiseen SPY-6: een, vaikkakin paljon vaikuttavampi ja huomattavasti kalliimpi.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Military Alliances | Puolustusanalyysi | Kypros

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit