Turkkilaiset dronit vastaanottamaan satelliittiyhteyksiä ja houkuttelemaan asiakkaita

Israelilaisilla harha-ammuksilla israelilaiset lentokoneet, kuten Bayraktarin nyt kuuluisa TB2, ovat epäilemättä osoittautuneet erittäin tehokkaiksi Vuoristo-Karabahin konfliktin aikana, jonka aikana he osallistuivat suuren osan poistamiseen. panssareita ja armenialaisia ​​linnoituksia huolimatta lentokoneiden torjunnasta, kuten Neuvostoliiton alkuperää olevista SA-8-paristoista. Nämä menestykset vain tekevät vahvistaa jo rekisteröidyt Libyaan ja Syyriaan, teatterit, joissa he olisivat saavuttaneet merkittäviä menestyksiä nykyaikaisia ​​ilmatorjuntajärjestelmiä, kuten Venäjällä valmistettua Pantsir S1: tä, jotka on kuitenkin suunniteltu torjumaan tämäntyyppisiä uhkia. Vahvistamattomassa raportissa mainitaan jopa Armenian TOR M1 -järjestelmän tuhoutuminen viime viikolla, jonka sanotaan olevan erittäin tehokas drooneja vastaan.

Turkkilaisia ​​TB2-malleja on taloudellisesti rakennettu, ja niitä on saatavana suurina määrinä, ja niiden suorituskyky on tosin huonompi kuin amerikkalaisten ruohonleikkureiden tai kiinalaisten terävien miekkojen suorituskyky, mutta ilmeisesti riittävä lukuisten operaatioiden suorittamiseen tiedustelusta sotilasiskuihin. tykistö, ja voi käyttää jopa turkkilaisia ​​MAM-L- ja MAM-C-ohjattuja Air-Ground-aseita. TB2 kärsi kuitenkin vakavasta puutteesta, tarpeesta ylläpitää suoraa näköyhteyttä tai välittää dronea ohjaavan ohjauskeskuksen ja itse dronin välillä, mikä rajoitti tuntuvasti sen käyttömahdollisuuksia. 'laite.

MAL L älykkäät mikroammukset Puolustusuutiset | Konflikti Libyassa | Vuoristo-Karabahin konflikti
TB2 voi kuljettaa älykkäitä mikrotarvikkeita, kuten MAM-L, joka on varustettu lämpöbaarisella latauksella ja joka voi saavuttaa tavoitteet 8 km: n päässä.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Konflikti Libyassa | Vuoristo-Karabahin konflikti

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit