Ranskan laivaston Oceanic Patrollersilla on 40 mm RapidFire-ase

Huhujen ja loogisten päätelmien välinen välimatka on ollut toistaiseksi ollut vahvisti tänään komentaja Ghislain Deleplanque vastuussa Ranskan laivaston suojelutoimistosta. Kymmenen uutta Oceanic Patrolleria, jotka korvaavat A10-luokan Oceanic Patrollers vuodesta 69, varustetaan siis 2025 mm: n RapidFire-tykillä. Tämä läheinen suojausjärjestelmä antaa alusten mahdollisuuden varmistaa suojansa lisäksi kevyiltä ja keskisuurilta merivoimien kohteilta, mutta myös droneilta, helikoptereilta, matalalla toimivilta hävittäjiltä sekä laiduntoreiteiltä. .

Siksi se on toinen alusluokka, joka on määrä ottaa pian käyttöön Ranskan laivastossa vastaanottamaan RapidFire itsepuolustuksen varmistamiseksi neljän säiliöaluksen jälkeen, jotka on rakennettu yhteistyössä italialaisen Fincantierin kanssa ja jotka Ranskan laivasto nimellä Bâtiment de Ravitaillement de la Force tai BRF. Laivat, jotka Saint-Nazairen telakoiden on toimitettava vuosina 4--2022, todellakin ovat varustettu tällä järjestelmällä niiden läheisen suojan varmistamiseksi. Kyse on myös Ranskan laivaston tulevien kaivosmetsästäjien varustamisesta, joiden on korvattava 80-luvun puolivälistä lähtien käytössä olleet Eridan-luokan alukset.

csm BRF Chantiers de l'Atlantique 2 12d846cf89 Puolustusuutiset | CIWS ja SHORAD | Sotilaalliset laivaston rakenteet
Ranskan merivoimien joukkojen varustelurakennuksissa on myös RapidFire-ase varmistaakseen niiden suojan merivoimien ja ilman uhilta.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | CIWS ja SHORAD | Sotilaallinen laivaston rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit