Miltä sota näyttää vuonna 2035?

Toisen maailmansodan päättymisen jälkeen taistelukentällä tapahtuneet evoluutiot ovat ennen kaikkea seuranneet inkrementaalista dynamiikkaa, jossa panssarit ovat yhä voimakkaammin aseistettuina ja paremmin suojattuina, lentokoneet yhä nopeammin ja tarkemmin sekä paremmin ja paremmin aseistettu. Mutta pohjimmiltaan toimintojen suorittaminen on edelleen pitkälti mallia 50- ja 60-luvuilta, tarkkuudella ja tehokkaammalla viestinnällä. Mutta tänään on nousemassa yhtä paljon La Défensen teollisuusmiehiä kuin päämajoja, uusi sodan muoto, paljon dynaamisempi, elektronisempi ja tappavampi. Joten miltä sota voisi näyttää vuonna 2035? Yritämme vastata tähän kysymykseen tässä artikkelissa.

Droonien läsnäolo

Jos hän on Vuoristo-Karabahin konfliktista opittavia asioita, tämä on droonien hallitseva rooli nykyaikaisten konfliktien toteuttamisessa. Molempien osapuolten ilmavoimat neutraloitiin käyttöön otetuilla ilmatorjuntajärjestelmillä, mutta droonit suorittivat tärkeät tiedustelutehtävät, mutta myös palontorjunnan sekä joissakin tapauksissa suoran iskun. . Drooneilla on vaikeampi tarttua kuin taistelukoneisiin tai aseellisiin helikoptereihin, ja ne ovat saaneet tietynlaisen rankaisemattomuuden maanpinnan yläpuolella, suorittamalla tarkkoja ja tappavia iskuja puolustuslaitteille, mutta toimittaneet myös ääniä ja ääniä. ilma-alusten vastaisia ​​järjestelmiä. Se on ennen kaikkea dronien, kuten turkkilaisen Bayraktar TB2: n ja israelilaisten harha-ammusten, parempi käyttö, mikä antoi Azerbaidžanille mahdollisuuden nousta taisteluihin Armenian joukkoja vastaan, huonommin varustelluilla droneilla ja selvästi huonosti valmistelluilla. käsitellä tätä uhkaa.

TB2 MAM-puolustusanalyysillä | Tykistö | Automatisointi
Bayraktarin TB2-drone on epäilemättä tärkeä osa Azerbaidžanin sotilaallisia menestyksiä Haur-Karabahin ja Armenian välisessä konfliktissa.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusanalyysi | Tykistö | Automatisointi

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit