Ensimmäinen laukaisu MdCN-risteilyohjuksesta ranskalaisesta sukellusveneestä Suffren

uuden ydinhyökkäys sukellusvene Suffren, ensimmäinen samannimisen luokan yksikkö, joka varustaa Ranskan laivaston Rubis-luokan sukellusveneiden sijasta tulevina vuosina, suoritti tiistaina 20. lokakuuta ensimmäisen laukauksen MBDA Francen kehittämästä MdCN-meriristeilyohjuksesta. , ohjus, joka jo varustaa Ranskan laivaston FREMM: n sukellusveneiden vastaiset fregattit. Armeijaministeriön ja DGA: n lehdistötiedotteen mukaan ampuminen sujui täydellisesti, mikä oli ratkaiseva askel uusien aseistettujen sukellusveneiden edustavan asejärjestelmän kehittämisessä.

Risteilyohjusten saapuminen Royalin upotettavaan arsenaaliin on todellakin erittäin merkittävä kapasiteetti näiden alusten käyttöön, mikä mahdollistaa erityisesti iskujen kohteiden iskemisen erittäin tarkasti ja etäisyyden ylittäessä 1000 km. Hyvin harvoilla merijalkaväillä on nykyään maailmassa tällaisia ​​ominaisuuksia, vaikka monilla on jo lyhyen kantaman risteilyohjuksia, kuten 3M54E Club-S -ohjus, joka on venäläisen Kalibr-ohjuksen vientimuunnos, Algerian sukellusveneet, Kiinalaisia ​​ja vietnamilaisia, mutta joiden kantama on rajoitettu 300 km: iin kansainvälisten sopimusten mukaisesti. Lisäksi kokonaan Ranskassa suunniteltu MdCN ei ole sidottu käyttörajoituksiin, kuten se voisi olla Amerikkalaiset BGM-109 Tomahawk -ohjukset.

FREMM MdCN News Defense | Sotilaalliset laivaston rakenteet | Sukellusvenelaivasto
Ensimmäinen MdCN-risteilyohjuksen laukaisu ranskalaisesta sukellusveneestä Suffren 3

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Sotilaallinen laivaston rakentaminen | Sukellusvenelaivasto

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

Kaikki

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit

Meta-Defense

FREE
VIEW