Turkki sanoo haluavansa ostaa SAMP / T Mamba -maailma-ilma-järjestelmiä Ranskasta

Turkin puolustusministeri Hulusi Akar sanoi tänään maansa harkitsevan keskipitkän ja pitkän kantaman SAMP / T Mamba Sol-Air -paristojen hankinta täydentää sen ilma-aluksen puolustusta. Tämän järjestelmän on kuitenkin suunnitellut Eurosam-konsortio, joka yhdistää italialaisen Alienan, ranskalaiset Thalesin ja MBDA: n, ja jos Ankaran ja Rooman väliset suhteet voivat silti pelastaa esiintymisiä, niin ei ole lainkaan suhteissa Yhdysvaltoihin. Pariisi, joka on ollut useita kuukausia jännittynein Syyrian kriisin taustalla, libyalainen Kypros ja jonka yli Turkin ja Ranskan joukot ovat joutuneet vaarallisen lähelle konfliktialueita.

Siksi ei ole epäilystäkään siitä, että Ranska kieltäytyy antamasta lupaa tämän ilmatorjuntajärjestelmän myyntiin Ankaralle, vain välttääkseen Kreikan liittolaisen taistelulentokoneen tai omien lentokoneiden näkemisen näiden ohjusten kanssa. , erittäin tehokas. Turkin viranomaiset ja erityisesti ministeri Hulusi Akar eivät voi sivuuttaa tätä varsinkaan siitä lähtien Ranska oli jo muutama kuukausi sitten vastustanut tekniikan siirtoa liitetty ilma-alusten järjestelmiin osana Turkin keskitason maa-ilma-järjestelmäohjelmaa, jota alun perin tuki Eurosam.

Mamba Aster30 News Defense | Konflikti Libyassa | Vuoristo-Karabahin konflikti
Keskipitkän kantaman maa-ilma-alusten järjestelmä (SAMP / T) luo 360 asteen suojakuplan yli 120 km: n ja korkeintaan 20 km: n korkeudelle lentokoneita, droneja ja risteilyohjuksia vastaan.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Konflikti Libyassa | Vuoristo-Karabahin konflikti

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit