Venäjän laivasto testasi ensimmäisen merivoimiensa Pantsir-M-ilmatorjuntajärjestelmän

- Mainonta -

Moskova on kehittänyt laajan valokorvettien, kuten Karakurt-luokan alusten, hallitsemaan monia sen rannikolla sijaitsevia sisämeriä, kuten Itämeri, Mustameri tai Kaspianmeri. Nämä 67 metrin pituiset ja 800 tonnin alukset ovat suorituskyvyltään verrattavissa moniin länsimaisten partioveneiden luokkiin. Sen sijaan Karakurtilla on huomattavan hyvin aseistettu, mikä mahdollistaa niiden luokittelun sota-aluksiksi eikä suvereeneiksi rakennuksiksi. Korvettissa on 76 mm: n A-190-tykki, joka on jo erittäin vaikuttava niin pienelle alukselle, lisäksi kaksi UK-SK-pystysuoraa laukaisusilojärjestelmää, jotka mahdollistavat kahdeksan pitkän ohjuksen, kuten P8 Onyx -aluksen ohjuksen, 800M3 Kalibr -risteilyohjus ja lähitulevaisuudessa 3M22 Tzirkon-hypersonic anti-ship ohjus.

Karakurtin ilmatorjunta varmistetaan sen suhteen ilma-alusten ja ohjustentorjuntajärjestelmän Pantsir-S1 navisoidulla versiolla, nimeltään Pantsir-M. Maaversiosta Pantsir-M käyttää samanaikaisesti kahta 2 mm: n OA-30KD-Gatling-pistoolia erittäin korkealla tulinopeudella, joista kukin pystyy ampumaan 18 5000 g: n kuorta 390 metrin korkeudessa vain minuutissa. Siinä on myös 2000 Hermes-K-terminaalin infrapuna-aloitus- ja sädeohjattua ohjusta, joiden ilmoitettu kantama on 1 km valmis ampumaan, ja 8 ohjusta ruumassa. Järjestelmä pystyy siten kytkeytymään automaattisesti neljään lentokonekohteeseen, helikopteriin, droneihin tai laivojen vastaiseen ohjustyyppiin PESA-tutkan sekä sähköoptisen ja infrapunaohjausjärjestelmän ansiosta.

Karakurt Project 22800 Corvette Odintsovo Pantsyr M News Defense | CIWS ja SHORAD | Venäjän federaatio
Corvette Odintsovo on ensimmäinen karakurt-luokan yksikkö, joka on varustettu Pantsir-M-järjestelmällä

LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | CIWS ja SHORAD | Venäjän federaatio

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

- Mainonta -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit