Vladimir Putin haluaa elvyttää INF-sopimuksen lyhyen ja keskipitkän kantaman ohjuksista

- Mainonta -

Se ei ole jatkunut. Artikkelissamme omistettu Moskovan syytökset Berliinistä ydinsulkusopimuksen noudattamatta jättämisestä mietimme Moskovan tavoitteita tarttua tähän yli 40 vuoden ajan olemassa olleeseen asiakirja-aineistoon. Vladimir Putin on saattanut antaa vihjeen itse tänään, kun hän esitti pöydälle tarjouksen hallita ydinaseita Euroopan teatterissa muista teattereista riippumatta. Tämä on merkittävä rikkomus venäläisissä kannoissa ja tarjous, joka voi vetoa suuresti eurooppalaisiin.

Vladimir Putinin ehdotus on yksinkertainen: kyse on eurooppalaisen teatterin katsomisesta eristetyksi teatteriksi, jolla on omat säännöt ja määräykset, jotta se voi pysyä tehokkaasti kiinni INF-sopimus, joka kielsi maavektoreista laukaistavien, 500–2500 km: n etäisyydellä laukaistavien, ballististen tai risteilyalusten ydinkykyisten ohjusten hallussapidon ja käytön. Vladimir Poutinen puolestaan ​​eurooppalainen teatteri voisi siksi sopia olemasta käyttämättä tämäntyyppisiä ydinaseita sekä Manner-Eurooppaan että Venäjän länsiosaan, Uralin länsipuolelle. Venäjän presidentti täsmentää, että tässä yhteydessä hän ei aseta maan itäosaan uutta 9M729 Novator -järjestelmää, joka Yhdysvaltojen vetäytyminen INF-sopimuksesta. Lisäksi molemmat osapuolet sopivat olemasta käyttämättä ohjustentorjuntajärjestelmiä.

Novator 9M729 -järjestelmä on INF-sopimukseen liittyvien Yhdysvaltojen ja Venäjän välisten jännitteiden ytimessä Puolustusuutiset | Sotilaalliset liitot | Ydinaseet
9M729 Novator -järjestelmä, jonka Washington haastoi INF-sopimuksen julkaisemista varten

LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Sotilaalliset liitot | Ydinaseet

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

- Mainonta -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit