Täytyykö Taiwanin saaresta muuttua linnoitukseksi?

Toisen maailmansodan aikana Maltan saari muutettiin Ison-Britannian mandaatin nojalla puolustukselliseksi linnoitukseksi, joka antoi Ison-Britannian estää Pohjois-Afrikan akselin kunnianhimoa, jolla oli johtava rooli fasistisen Italian ja natsi-Saksan lopullinen romahdus, raaka-aineiden, etenkin polttoaineen, loppuminen. Saarta vahvistettiin niin paljon, että Herkulesin hyökkäysoperaatio, joka oli suunniteltu marraskuulle 1942 ja jonka oli määrä mobilisoida yli 60.000 miestä, 1600 ajoneuvoa ja lähes 600 taistelukonetta, peruutettiin noin 26.000 puolustajan edessä. saarelle, kymmenelle säiliölle ja 60-80 kuninkaallisten ilmavoimien Spitfireille ja hurrikaaneille, jotka puolustivat Maltaa pysyvästi.

Kyseessä on ehkä identtinen skenaario, joka koskee Taiwanin saarta. Sillä aikaa Pekingin julistukset "yhdistämisestä voimalla" moninkertaistua, aivan kuten harjoitukset valmistautuakseen siihen, itsenäinen saari vuodesta 1949 lähtien on nopeasti kasvattanut puolustuskykyään sekä torjuakseen merivoimien ilmahyökkäyksen ja merisulun, että ilma- ja kyberiskujen kampanjan. Tätä varten Taipei on viime vuosina moninkertaistanut puolustustarvikkeiden hankinnat sekä saaren puolustuskyvyn nykyaikaistamiseksi että vahvistamiseksi ja laajentamiseksi Washingtonin yhä vahvemmalla tuella ja huolimatta asenteesta yhä peloissaan eurooppalaisia, jotka pelkäävät Pekingin taloudellisia vastatoimia.

F CK1 C Analyysipuolustus | Amfibiohyökkäys | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt
Vastatakseen amerikkalaisten ja eurooppalaisten puolustustarvikkeiden vientilupien vähenemiseen Taiwan on kehittänyt oman puolustusteollisuuden, joka pystyy tuottamaan erittäin hyviä laitteita, kuten kaksoissuihkuhävittäjän F-CK1.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusanalyysi | Amfibiohyökkäys | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit