Venäjän armeija kokeilee magneettikenttää "vastustajan demoralisoimiseksi"

Venäjän armeijat ovat kokeilleet TASS-toimisto, sähkömagneettisen aseen vaikutukset, joiden tarkoituksena on "demoralisoida" vastustajia altistamalla voimakkaalle sähkömagneettiselle säteilylle, mikä vie heiltä kaiken taisteluhalun ja saa heidät vetäytymään. Julkaistun lakonisen lehdistötiedotteen mukaan Kazakstanissa ja Permissä Udmurtian kaupunginosassa insinöörien tekemä koe mahdollisti tuoda esiin voimakkaan sähkömagneettisen kentän vaikutukset sähkölaitteisiin ja -runkoihin. vapaaehtoisten tahdosta, kun harjoitus on kerännyt artikkelin mukaan 600 sotilasta.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Venäjä on ilmoittanut tämän tyyppisistä ei-tappavista aseista. Helmikuussa 2019 venäläisessä lehdistötiedotteessa ilmoitettiin, että 22350 amiraali Gorshkov -hankkeen kaksi ensimmäistä fregattia, joiden tiedetään testaavan Tzirkonin hypersonic-ohjuksia, oli varustettu Feline strobe -optiset järjestelmät, jotka on tarkoitettu luomaan aistiharhoja vastustajaan, mikä ehkä estää häntä toimimasta. Venäjän maavoimat ilmoittivat myös vastaavien järjestelmien käytöstä.

fregatti Admiral Gorshkov projektista 22350 Defense News | Ei-tappavat aseet | Venäjän federaatio
Fregatti Admiral Gorshkov on varustettu Felin-järjestelmällä, joka on suunniteltu luomaan aistien illuusioita voimakkaan välkkimen avulla.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Ei-tappavat aseet | Venäjän federaatio

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit