Yhdysvaltain laivasto haluaa myydä FFG / X-fregettejä kaikille liittolaisille

Yhdysvaltain laivasto näyttää olevan ymmärtänyt seuraavien Constellation-luokan fregattien suunnittelussa käytetyn FREMM-suunnittelun todelliset mahdollisuudet, koska se nimettiin FFG / X-ohjelman tuloksena syntyneeksi alusluokaksi. Merivoimien sihteeri Kenneth Braithwaite ilmoitti aikovansa muuttaa ohjelmaa ottamalla lähtökohdaksi F35: n synnyttäneen "Joint Strike Fighter" -ohjelman. "Joint Strike Fregate", ja myy nämä alukset kaikille liittoutuneille Yhdysvaltain laivastoille. Tämä lausunto tuli, kun presidentti Trumpin erityinen puolustusneuvonantaja ilmoitti, että Yhdysvaltain laivasto tarvitsee nopeasti paljon enemmän fregatteja tukeakseen kilpailijoidensa, tässä tapauksessa merivoimien, asettamaa haastetta. Kansan vapautusarmeija.

FFG / X-ohjelma aikoo rakentaa tällä hetkellä 20 laivaa, joista 10 fregattia on jo tilattu Marinette Technologies -telakoista, jotka kuuluvat italialaiselle Fincantierille, joka voitti kilpailun viime toukokuussa ranskalais-italialaisista FREMM-fregateista johdettu malli. Toinen erä oli tarkoitus kohdistaa ensimmäisen aluksen, USS Constellation, toimituksen yhteydessä vuonna 2026. Mutta on täysin mahdollista, että tätä erää nyt nopeutetaan jakamalla varhainen seuraavien 10 aluksen rakentaminen toisessa Yhdysvaltain telakalla. Lisäksi on syytä uskoa, että Constellation-luokka edustaa Yhdysvaltain laivaston pintalaivaston selkäranka tulevina vuosikymmeninä, aivan kuten Knoxin ja OH Perryn fregatit 80-luvulla.

OH Perry Adelaide News Defense | CIWS ja SHORAD | Sotilaalliset laivaston rakenteet
OH Perry -luokan fregatteja käytti yhdeksän Yhdysvaltain liittolaista

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | CIWS ja SHORAD | Sotilaallinen laivaston rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit