Kiina esittelee ensimmäisen taisteludronin, joka on omistettu läheiselle lentotuelle

Nanchang Airshow 2020 -tapahtumassa kiinalainen ilmailuryhmä Chengdu esitteli uuden version MALE Wing Loong -droonistaan, joka on omistettu läheisille lentotukitehtäville. Toisin kuin muut versiot, Siipi Loong -10 on kaksi ominaisuutta, mikä tekee siitä erityisen sopivan tämän tyyppiseen tehtävään. Ensinnäkin, drone näki männän moottorin ja potkurin ZF850-moottorilla, joka kehitti yhden tonnin työntövoimaa, mikä antoi sille suuremman matkanopeuden ja pienemmän kulutuksen suurilla korkeuksilla. Täten lentokoneen läpimenoaika lähtöpisteen ja toimintavyöhykkeen välillä vähenee huomattavasti, mikä lisää sen saatavuutta vyöhykkeellä ja vähentää pysyvän läsnäolon ylläpitämiseen tarvittavien lentokoneiden määrää.

IMG 3406 puolustusuutiset | Taisteludroneja | MIES droneja
Wing Loong-10: lle esiteltiin suuri määrä ilma-maa-aseita, jotka vaihtelivat laserohjatuista pommeista pitkän kantaman panssarintorjuntaohjuksiin.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Taisteludroneja | MIES Droonit

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit