Seuraava toimitus Rafale Intiaan tulee myös tapahtuma

- Mainonta -

5 ensimmäisen koneen toimitus Rafale Intian ilmavoimille heinäkuussa 2020, oli kokenut kuulostava media ja suosittu menestys, edustamaan todellista kansallista tapahtumaa Intiassa. Seuraava 3 lisälaitteen toimitus, joka pidetään 4. marraskuuta, voi myös herättää paljon kiinnostusta. Sen lisäksi, että uudella laitteella on ratkaiseva rooli pelottelussa ja Intian ilmavoimien ilmavoimissa samalla kun jännitteet Pakistanin ja Kiinan kanssa kasvavat edelleen, tämä toimitus tulee olemaan siinä. - jopa upea, koska 3 taistelukonetta tekevät matkan Ranskan tukikohdan välillä Istresta ja Intian Jamnagarin intialaisesta tukikohdasta yhdellä kertaa, suoralla lennolla vain 8 tunnin lennolla. Virallisesti Intian viranomaisten päätös mahdollistaa tankkaamisen välttämisen Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa (kuten ensimmäisen toimituksen yhteydessä), kun taas Yhdysvallat pelkää Iranin iskuja alueella.

Tätä varten lentokoneen mukana on koko matkan ajan A330 MRTT Phoenix -tankkauskone, joka suorittaa 3 hävittäjien tankkausta lennon aikana kattaakseen noin 6000 6 km, joka erottaa kaksi lentokenttää ja ylittää XNUMX aikavyöhykettä. Tällä voimanosoituksella, koska se on yksi, on useita tavoitteita Dassaultille ja joukkueelle RafaleEnsinnäkin se osoittaa luotettavuutta ja suurta luottamusta, joka valmistajalla on laitteisiinsa, jotka pystyvät hädin tuskin lähtemään tehtaalta (tai melkein) suorittamaan poikkeuksellisen kestävän lauttalennon. Lisäksi tämä osoittaa lentokoneen kyvyn suorittaa pitkiä lentoja, vaikka Ranskan ilmavoimien lentäjät olisivat jo tehneet yli 10 tunnin operatiivisia lentoja erityisesti Malissa.

DA Rafale IAF Defense News | Hävittäjälentokone | Tankkeri lentokone
ensimmäisen 5 saapuminen Rafale Intiassa aiheutti todellista median kiihkoa maassa

LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Tankkeri lentokone

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

- Mainonta -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit