Yhdysvallat kieltää F35: n myynnin Indonesialle, mikä tasoitti tietä Su-35-moottoreille

Indonesian ilmavoimien nykyaikaistaminen näyttää yhä enemmän television saippuaoopperalta, koska käänteet ovat lukuisat. Vaikka Jakarta aloitti neuvottelut Viennesin kanssa hankkimiseksi 15 Eurofighter-taistelukonetta Typhoon käytetty josta Itävallan viranomaiset pääsevät mielellään eroon, Washington on juuri lähettänyt kielteinen vastaus Indonesian pyynnöstä F35: n hankkimiseksi tarjoamalla vaihtoehtona F16 Block 72+ tai F / A 18 E / F Super Hornet. Indonesian viranomaisille tämä kieltäytyminen voisi kuitenkin olla argumentti 11 venäläisen Su-35-hävittäjän tilauksen vahvistamiseksi neuvotteluissa useiden vuosien ajan.

Perinteisesti liittoutumaton, Indonesia on presidentti Sukarnon elokuussa 1945 julistaman itsenäisyyden jälkeen aina huolehtinut puolustustarvikkeiden hankintojen tasapainottamisesta Neuvostoliiton ja lännen välillä. Sen hävittäjälaivasto on nykyään eräänlainen venäläisten lentokoneiden tilkkutäkki, jossa on 11 Su-30 ja 5 Su-27, amerikkalainen 33 F-16: lla ja muut lähteet, Etelä-Korean T-50 ja British Hawks. Se edessä kasvavat jännitteet Pekingin kanssa, ja hävittäjälaivaston ikääntyminen, Jakarta on aloittanut laajat neuvottelut sen nykyaikaistamiseksi yrittäen jälleen tasapainottaa alkuperää säilyttäen samalla julkisen taloutensa.

Su27SKM Indonesian puolustusuutiset | Hävittäjäkoneet | Armeijan budjetit ja puolustusponnistelut
Indonesian ilmavoimien viisi Su-5 SKM: ää merkitsevät vuosien painon ja ne on poistettava käytöstä

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

Kaikki

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit

Meta-Defense

FREE
VIEW