Yhdysvaltain laivasto kokeilee droneja logistiikkaan merellä

- Mainonta -

Yhdysvaltain laivaston tilastojen mukaan 90% merellä käydyistä logistiikkalennoista, jotka ovat viime vuosina käyttäneet H60 Seahawk- tai V22 Osprey -helikopteria, on suoritettu alle 50 kilon eli 25 kilon kuormien kuljettamiseen. Tähän sisältyi esimerkiksi kriittisten varaosien tai lääkkeiden kuljettaminen. Siksi ajatus uskota nämä matalan kuormituksen tehtävät dronelle, paljon taloudellisempi ja riittävämpi tämäntyyppisen tehtävän suorittamiseksi, NAWCAD: n mukaan Patuxent-joen merivoimien tukikohdan Naval Air Warfare Center Aircraft Division -yksikölle Marylandin osavaltiossa.

Bandeau03 Uutiset Puolustus | Sotilaallinen toimitusketju | Sotilaalliset droonit ja robotiikka
Yhdysvaltain laivasto kokeilee droneja logistiikkaan merellä 4

Siten NAWCAD sai lokakuun lopussa ryhmän 3 kaupallisen dronin, jonka massa on alle 700 kg, ja nyt nimeltään Blue Water Maritime Logistics UAS, tutkiakseen tavaraliikenteen toteutettavuutta. valoa kohti merellä olevia aluksia ja merestä tulevaa alusta kohti rannikkoa. Insinöörien, mekaanikkojen ja lentäjien ryhmä on koottu suorittamaan kokeita, joiden pitäisi vuoden 2021 puoliväliin mennessä johtaa kokeisiin itse merellä oleville aluksille.

Sikorskyn Mh60R Defense News | Sotilaallinen toimitusketju | Sotilaalliset droonit ja robotiikka
Yhdysvaltain laivaston H60 Seahawksia kutsutaan usein suorittamaan logistisia tehtäviä, jotka voidaan antaa droneille.

LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Sotilaslogistiikkaketju | Sotilaalliset droonit ja robotiikka

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

- Mainonta -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit