Brittiläisen puolustuksen budjetti kasvaa 24 miljardia puntaa seuraavien 4 vuoden aikana

- Mainonta -

Iso-Britannia on kontrastien maa, ja sen poliittinen luokka, kuten ilmasto, voi toisinaan järjestää suuria yllätyksiä. Näin kolmen kuukauden kuluttua huhuja ja pelkoja puolustuksen tulevasta budjetista Boris Johnsonin hallitus on päättänyt aloittaa aloitteen, ja seuraavassa strategisessa tarkastelussa määriteltävät strategisten akselien todennäköiset seuraukset ennennäkemätön ponnistus 30 vuoden ajan kanaalin yli antaa Britannian armeijalle keinot suorittaa tehtävänsä.

Konkreettisesti asevoimien budjetti kasvaa 24 miljardilla punaisella vähitellen seuraavien 4 vuoden aikana, mikä on yli 16,5 miljardin puntaa aiempien talousarviositoumusten lisäksi mallina, joka takaa sitoutuminen budjetin kasvuun yli inflaation plus 0,5%. Siten vuoteen 2021 mennessä tämä uusi lähestymistapa antaa brittiläisten armeijoiden nähdä budjettinsa kasvavan 40: stä 41,5 miljardiin puntaa, ja sen pitäisi kasvaa vähintään 2 miljardia puntaa vuodessa seuraavien 3 vuoden ajan.

Tempest malli News Defense | Hävittäjäkoneet | Armeijan budjetit ja puolustusponnistelut
Johnsonin hallitus takaa tällä uudella kasvavalla budjetilla Tempest-ohjelman kestävyyden, jota jotkut pitivät mahdottomina toteuttaa Isossa-Britanniassa.

LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

- Mainonta -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit