Saksalainen fregatti Hampuri nousee turkkilaiseen alukseen Libyaan

Sen jälkeen kun Turkin toiminta Libyassa ja erityisesti laivaston sijoittaminen keskittyi YK: n ympärille kaivostutkimusalus Orus Reis itäisellä Välimerellä, Berliini oli osallistunut a rauhoittamisen ja sovittelun asema Ankaran kanssa, ryhti on joskus huonosti hyväksytty Kreikassa kuin Ranskassa. Näyttää kuitenkin siltä, ​​että nyt Saksan viranomaiset ovat päättäneet osoittaa enemmän lujuutta Turkkiin nähden. Saksan fregatti Hamburg, joka osallistuu eurooppalaiseen Irini-operaatioon, jonka tarkoituksena on estää aseiden ja taistelijoiden siirtäminen Libyaan, on sieppasi Turkin lipun alla purjehtivan 16.000 XNUMX tonnin konttialuksen Roselina-A 200 km: n päässä Libyan rannikolta tarkastuksen suorittamiseksi.

Turkin viranomaiset, samoin kuin maan lehdistö, reagoivat välittömästi kieltämällä aluksen tarkastuksen, mikä on laillista asemaa merioikeudessa, paitsi saamaan ekstraterritoriaaliset oikeudet kuten Yhdysvallat. Saksalaisen tarkastusryhmän oli sitten lähdettävä alukselta täsmentämällä, että etsinnät eivät olleet kyenneet paljastamaan laitonta lastia määrätyn ajan kuluessa. Siitä lähtien molemmat maat ovat kilpailleet kommunikoissa korostaakseen omaa kantaansa ja toteutettujen toimien laillisuutta.

Euroopan unionin merivoimien Välimeren EUNAVFOR Med 'Irini Defense News | Saksa | Puolustuslaitoksen viestintä
Euroopan unionin johtaman Irini-operaation tarkoituksena on pysäyttää aseiden ja taistelijoiden siirrot Libyassa Yhdistyneiden Kansakuntien määräämän kauppasaarron mukaisesti.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Saksa | Puolustuslaitoksen viestintä

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit