Ranskan laivaston tulevaisuus, kunnianhimoiden ja huolenaiheiden välillä

Viime päivinä ilmoitukset ovat seuranneet Ranskan laivaston tulevia ohjelmia sekä Hotel de Briennen (puolustusvoimien ministeriö) puolella että kansallisen laivaston esikunnassa. Mutta jos nämä ilmoitukset kantavat kunnianhimoa siitä, mitä Ranskan laivasto on huomenna, ilmoitetaan myös erittäin vaikeasta siirtymästä tulevina vuosina, koska ohjelmia on lykätty tai levitetty edellisen vuosikymmenen aikana, nyt, ei enää voida välttää tilapäisiä kapasiteetin häiriöitä.

Tämä on joka tapauksessa kohta, johon merivoimien esikuntapäällikkö amiraali Pierre Vandier halusi vaatia. kuulemisessa senaatin puolustus- ja ulkoasiainvaliokunnassa. Hänen mukaansa useiden ohjelmien lykkääminen, erityisesti vuosina 2012--2015 (BATSIMAR, FREMM, HIL jne.), Ovat vaikuttaneet vakavasti kansallisen laivaston laitteiden uusimiskykyyn siihen pisteeseen, kuten aiemmin mainittiin, kyettävä estämään tilapäisten kapasiteettihäiriöiden syntyminen tulevalla vuosikymmenellä viime viikkoina tehdyistä ilmoituksista huolimatta.

Thales RAPIDSeaGuardian CIWS Euronaval 2016 -uutiset 1 Puolustusuutiset | Awacs ja elektroninen sodankäynti | Armeijan budjetit ja puolustusponnistelut
Thaleksen Rapidfire CTAS-tykki todella nousee Ranskan laivaston valtameren partioijiin. Mutta onko se ainoa hyökkäävä ja puolustava aseistus saatavilla näillä 2000 tonnin aluksilla?

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Awacs ja elektroninen sodankäynti | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit