Yhdysvaltain armeija investoi aivojen ja tietokoneen väliseen viestintään

- Mainonta -

Ihmisten ja tietokonejärjestelmän väliseen viestintään kuuluu nykyään pääasiassa näppäimistön tai kosketusliittymän käyttö ja mahdollisesti äänellä. Kone kommunikoi ihmisten kanssa näytön kautta ja mahdollisesti äänellä, erityisesti synteettisellä äänellä. Taisteluympäristössä kuulostaa siltä, ​​että käsien käyttö tai edes näytön käyttö ei ole mahdollista tai ainakaan viisasta. Etelä-Kalifornian yliopiston tutkijoille ratkaisu voisi perustua koneen ja aivojen väliseen rajapintaan!

Ainakin tämä on perimmäinen tavoite, jonka useat amerikkalaiset mutta myös brittiläiset yliopistojen tutkimuslaboratoriot kuuluvat ryhmät ovat asettaneet itselleen Yhdysvaltain armeijan rahoittama projekti. Toistaiseksi saadut tulokset saattavat tuntua kaukana ajatusten lukemisesta, koska tutkijat ovat onnistuneet erottamaan hermorajapinnassa motoriset signaalit muista aivojen signaaleista. Tämä on kuitenkin ensimmäinen tärkeä askel tämän saavuttamiseksi. Koska tietoisen ajattelun aivovirtojen havaitseminen ja analysointi merkitsee nykyään yritystä oppia tuntematonta kieltä valtatien ja suuren lentokentän risteyksessä. Ensinnäkin oli välttämätöntä poistaa kaikki väärät viestit, joten vain asiaankuuluvat signaalit oli analysoitava.

käyttöliittymänä toimivan elektrodikyypärän ansiosta 3712999 Puolustusuutiset | Yhdysvallat | Puolustusalan tutkimus ja kehitys
Yhdysvaltain armeija panostaa aivojen ja tietokoneen väliseen viestintään 4

LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Yhdysvallat | Puolustustutkimus ja kehitys

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

- Mainonta -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit