Italia ostaa 8 SIGINT-elektronisen tiedustelulentokoneen

- Mainonta -

Viime vuosina Italian viranomaiset ovat osoittaneet esimerkillistä vapaaehtoisuutta puolustuksen alalla, erityisesti ilmoittamalla ennätyksellinen 10 prosentin lisäys puolustusbudjetissa vuonna 2021ja monien puolustusohjelmien ohjelmat yksin tai yhteistyössä. Kuitenkin vain 1,45 prosenttia BKT: stä käytettiin sen armeijoihin vuonna 2021, Italian puolustusvoimat on edelleen suhteessa BKT: hensä paljon alhaisempi kuin muiden Euroopan maiden, kuten Ranskan tai Yhdistyneen kuningaskunnan, ja silti useita kaapeleita kaukana Naton Cardiffin huippukokouksessa asettamasta 2 prosentin tavoitteesta.

Rooma on kuitenkin moninkertaistanut viime viikkojen ilmoitukset erityisesti laitteiden ja voimavarojen hankinnan alalla, mikä antaa maan ja sen armeijan mahdollisuuden sijoittua Naton ja sen kaikkein tärkeimpien ja siten kaikkein vaikutusvaltaisimpien joukkoon. Euroopan Unioni. Tämä pätee erityisesti merivoimien sektoriin, kun lentotukialus Trieste ja sen 20 F-35B: tä tulevina vuosina. Tämä pätee nyt myös vähän julkistettuun sähköisen tiedustelun alaan, koska Italian viranomaiset ovat ilmoittaneet aikomuksensa hankkia 8 erikoisvarustettua Gulfstream G-550 -lentokonetta tähän Signal Intelligence -signaaliin, jossa on useita antureita ja elektronisia antureita sekä sopivat prosessointikapasiteetit, kokonaisbudjetiksi 1,23 miljardia euroa.

G550CAEW Italian puolustusuutiset | Awacs ja elektroninen sodankäynti | Sotilaslentokoneiden rakentaminen
Italia ostaa 8 SIGINT 4 sähköistä tiedustelulentokonetta

LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Awacs ja elektroninen sodankäynti | Sotilaslentokoneiden rakentaminen

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

- Mainonta -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit