Venäläinen S-70 Okhotnik -taisteluharjoitus testattu ilma-ilma-ohjuksilla

Länsimaalaisilla on usein valitettava tapa levittää omia taktisia ja strategisia näkemyksiään muiden maiden armeijoista ja varusteista. Näin on monilla armeijan asiantuntijoilla ja kommentaattoreilla arvioi S-400-järjestelmän suorituskykyä ei integroidun monikerroksisen ilma-aluksen puolustuksen yhteydessä, jolle se on suunniteltu, vaan erillään, mikä luo analyyttisiä ennakkoluuloja, jotka muuttavat merkittävästi esitettyjen johtopäätösten pätevyyttä. Sama koskee useita laitteita, joita tuotetaan Venäjällä tai Kiinassa, panssaroitujen ajoneuvojen, lentokoneiden, alusten ja vedenalaisten alusten sekä strategisten valmiuksien alalla.

Juuri tämä narsistinen lähestymistapa on tämänhetkisen strategisen suunnanmuutoksen lähtökohta, ja toisaalta Kiina on asettanut itsensä tielle, jotta hän voisi toimia tasavertaisesti Yhdysvaltojen kanssa vuonna 2035, ja Venäjän kanssa. josta on muutamassa vuodessa jälleen tullut keskeinen toimija globaalissa geopolitiikassa muutamien ohjelmien ansiosta, jotka ovat yksin häirinneet voimatasapainoa Euroopassa ja Lähi-idässä, molemmissa tapauksissa ilman että länsimaalaiset pystyvät ennakoimaan tilannetta ennen kuin se ilmestyy päivänvalossa.

Okhotnik News Defense | Taisteludroneja | Sotilaalliset droonit ja robotiikka
S1 Okhotnik-B: n ensimmäinen lento tapahtui 70. elokuuta 3

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Taisteludroneja | Sotilaalliset droonit ja robotiikka

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit