Terminator-tankki saapuu Venäjän armeijaan

Ensimmäisen julkisen esiintymisensä jälkeen vuonna 2005, Боевая машина поддержки танков tai BMPT-terminaattori, merkitys säiliön tuki taisteluajoneuvo, samalla herätti monia fantasioita ja spekulaatioita sekä tiettyjen panssaroitujen asiantuntijoiden paljon skeptisyyttä. Venäläiset armeijat eivät olleet kaukana vakuuttuneista sen hyödyllisyydestä T72: n, T80: n tai T90: n rinnalla. Itse asiassa tilaukset olivat homeopaattisia ja vain testaustarkoituksia varten. Mutta kun vuonna 2018 modernisoitu variantti Terminator 2 lähetettiin Syyriaan testeihin taisteluympäristössä, saadut tulokset saattoivat ilmeisesti vakuuttaa Venäjän esikunnan epäilevimmät, ja aloitettiin menettely panssaroidun ajoneuvon tehokkaaksi testaamiseksi ja integroimiseksi Venäjän armeijoihin. ensimmäinen näistä säiliöistä toimitettiin 80. panssaroidulle divisioonalle Venäjän tiedotusvälineiden lähettämän raportin mukaan Tšeljabinskista, jossa heitä testataan intensiivisesti säiliöiden seurassa, jotka heidän on saatava.

Perinteisesti taistelusäiliöt on saatettu jalkaväen taisteluajoneuvojen ja niiden kuljettaman jalkaväen kanssa panssari- ja jalkaväkiyksiköiden, erityisesti panssarintorjuntayksiköiden, poistamiseksi ja hyökkäysten estämiseksi. hyökkäykset kyljiltä tai raskaiden säiliöiden tehokkuusalueen ulkopuolelta. BMPT Terminator on suunniteltu korvaamaan yksinään samanaikaisesti jalkaväen taisteluajoneuvot sekä irrotetut jalkaväkiyksiköt. Itse asiassa muussa kuin kaupunkiympäristössä 2 BMPT: tä voi saattajien joukon, jossa on 3 taistelusäiliötä, 6 IVC: n ja 40 jalkaväkisotilaan sijasta, venäläisen lähestymistavan mukaan. Kaupunkiympäristössä oppi säätäisi 2 BMPT: n käyttöönottoa säiliötä kohden.

Uusimmat BMPT Terminator -panssarivaunut Venäjän armeijalle vuonna 2018 puolustusanalyysi | MBT-panssarivaunut | Kevyet panssarivaunut ja panssaroitu tiedustelu
Terminator 2 tai BMPT-72 alkaa testata Venäjän 80. panssaroidun divisioonan kanssa

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusanalyysi | MBT-panssarivaunut | Kevyet panssarit ja panssaroitu tiedustelu

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit