Uhraako Ranska osan puolustusteollisuudestaan ​​yhteistyön alttarilla Saksan kanssa?

Se on virallinen yritys knds, joka yhdistää ranskan Nexter ja saksaksi Krauss-Maffei Wegman, ja jota tähän asti hallitsi kaksitahoinen rakenne, joka koostui Nexterin toimitusjohtaja Stephan Mayerista ja hänen KMW-kollegastaan, näemme sen rakenteen kehittyvän, ja sitä johtaa nyt 9 hengen hallitus, jonka puheenjohtajana toimii toimitusjohtaja Philippe Petitcolin. ranskalaiselta moottorivalmistajalta Safranilta yritys kulkee Frank Haunin johdolla, tähän asti KMW: n johtaja, jonka tämän tehtävän korvaa yhtiön varapuheenjohtaja Ralf Ketzel, kun taas Stéphane Mayer puolestaan ​​jättää Nexterin ilman, että hänen seuraajansa olisi toistaiseksi nimitetty .

Armeijaministeriön ja talousministeriön puolella olemme tyytyväisiä tähän kehitykseen, joka vahvistaa kahden eurooppalaisen ryhmän lähentymisen. Lisäksi täsmennetään, että KNDS: n yleishallinnossa toimii vuorotellen saksalainen ja ranskalainen ja että konsernin omistusosuus pysyy samana, Ranskan ja Saksan välillä on tiukka pariteetti. Tämä päätös ei kuitenkaan ole läheskään ylivoimaisen innostuksen herättänyt etenkin Ranskassa, sillä pelko on vahvistettu ja oletetaan, että vähitellen maanpäällisten sotilasajoneuvojen tuotantoteollisuus kulkee Saksan valvonnassa. Näkökulmasta toiseksi johtava saksalainen ryhmä tällä alalla, Rheinmetall, erittäin poliittisesti tuettu ja varsinkin Bundestagissa, jotka näkisivät toisensa hyvin integroida eurooppalainen panssaroitu jättiläinen pariteettiin KNDS: n kanssa, mikä vähentäisi Ranskan suhteellisen osuuden automaattisesti vain 25 prosenttiin näin luodussa hypoteettisessa uudessa ryhmässä.

lEMBT alusta Leopard 2 tornin joukkuetta Leclercin Saksasta | Puolustusanalyysi | Hävittäjälentokoneita
E-MBT mielenosoittaja, laatikko Leopard 2, jonka päällä on Leclerc-torni, on yksi KNDS:n ranskalais-saksalaisen lähentymisen symboleista

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Saksa | Puolustusanalyysi | Hävittäjälentokoneita

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit